Luptătorul vâlcean Radu Zarioiu a fost operat la mână – Va reveni în cușcă în iarnă

Cu mâna fracturată în timpul lupei de vinerea trecută, din Gala iFight Heroes 7 din Sala Sporturilor Traian, vâlceanul Radu Zarioiu a fost operat și va reveni în cușcă în iarnă.

După patru victorii la profesioniști, Radu Zarioiu a pierdut prima luptă chiar acasă, s-a luptat acasă, la Rm. Vâlcea, cu israelianul Rafael Aronov, într-un meci pentru titul Heroes la categoria mijlocie, 80 kg. Israelianul Aronov a profitat de faptul că Zarioiu a avut mâna fracturată încă din prima rundă a disputei și s-a impus în repriza secundă, prin tehnic knockout, după ce a fost pus la podea.

“În decembrie sunt înapoi în cușcă. Ce nu te omoară te face mai puternic. Abia aștept să lupt iar!” a anunțat luptătorul din Rm. Vâlcea. 

 Radu Zarioiu a început deja recuperarea după ce a fost operat cu succes de medicul Daniel Vîlcioiu, medic specialist ortopedie-traumatologie, președinte al Societății Române de Chirurgie a Mâinii.

Luptătorul din Vâlcea a suferit o fractură la mâna stângă în prima repriză a meciului de titlu de vinerea trecută, din Gala iFight Heroes 7, desfășurată în Sala Sporturilor Traian.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *