Vâlcea o pierde și pe Jovana Kovacevic – Sârboaica este însărcinată

Interul stânga Jovana Kovacevic a anunțat la reunirea echipei SCM Rm. Vâlcea că este însărcinată și nu va putea juca sezonul viitor.

SCM Rm. Vâlcea a pierdut-o și pe sârboaica Jovana Kovacevic, care a anunțat că va deveni mamă. Kovacevic era o jucătoare de bază în angrenajul echipei vâlcene, în special în faza de atac și absența ”tunarului” a contat în a doua parte a sezonului trecut, după o accidentare suferită la spate.

Astfel, antrenorul Bent Dahl are din ce in ce mai puține soluții, după ce japoneza Asuka Fujita a rămas și ea însărcinată, iar Asma Elghaoui a fost operată la umăr.

Pe postul de inter stânga mai este ucraineanca Irina Glibko, dar acolo poate juca și Mia Zschocke, care acoperă postul de coordonator de joc, cât și cel de inter stânga.

”În cursul zilei de ieri am fost informați de către una dintre cele mai inimoase sportive ale noastre, care tocmai s-a căsătorit în această vacanță, că este însărcinată. Ulterior testării, doctorul echipei noastre, Dr. Carmen Udrea, a confirmat informația, motiv pentru care ii urăm inimoasei noastre sportive multă sănătate și sarcină ușoară” a fost comunicatul emis luni de către SCM Râmnicu Vâlcea.

Sârboaica de 27 de ani a mai jucat în țară la Minaur Baia Mare și Gloria Bistrița. În cariera sa a mai jucat la Buducnost Podgorica (Muntenegru), Bekescsaba și Erd (Ungaria).

Echipa vâlceană a efectuat marți seară primul antrenament în Sala Sporturilor Traian.

Lot la antrenamente SCM Râmnicu Vâlcea:

PORTARI: Daciana Hosu, Raluca Kelemen; Diana Neagu (junioară)

EXTREME STÂNGA: Cristina Florica, Anniken Wollik; Francesca Bălan (junioară)

INTERI STÂNGA: Iryna Glibko, Ana Maria Grigore (junioară)

CENTRI: Mia Zschocke, Daniela de Jong, Rebeca Necula;

PIVOȚI: Natasa Ljepoja, Raluca Băcăoanu, Valeria Popovici (junioară)

INTERI DREAPTA: Julia Maidhof, Alicia Gogîrlă;

EXTREME DREAPTA: Nathalie Hagman, Alina Mușat (junioară)

ANTRENORI: Bent Dahl, Ramsus Poulsen, Dana Joița

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *