Cozia a învins în cupă pe Flacăra, dar va pierde la ”masa verde” – Portarul de rezervă a marcat un supergol

În turul 1 al cupei, miercuri seara, la Călimănești, Cozia a învins cu 1-0 pe Flacăra Horezu, însă oaspeții vor merge în turul 2 al competiției.

Cozia era outsider în duelul de cupă cu Flacăra, după ce horezenii s-au prezentat la Călimănești cu trei jucători cu experiență, Samson, Iordache și Pîrvu, recent transferați de la Dăești.

În schimb, Cozia a prezentat pe teren un lot de 11 jucători, iar printre jucătorii de câmp a fost și portarul de rezervă, Alexandru Didoiu. Culmea, chiar portarul care a jucat atacant, Alexandru Didoiu a reușit unicul gol al meciului, cu un șut senzațional, la vinclu!

Cozia a câștigat cu 1-0, însă observatorul de joc a făcut raport la final, pentru că gazdele nu au avut pe teren juniorii obligatorii la acest nivel, care nu au apucat să fie legitimați. Astfel, Flacăra va câștiga la ”masa verde” și va merge în turul 2 al Cupei României.

La echipa lui Vasile Ilinca au debutat Bosoancă și Defta, jucători aduși în această vară și va reveni și portarul Mathe.

Flacăra este complet transformată și ea, cu Cătălin Bucă pe bancă și doar doi jucători rămași din vechiul lot, Moldovan și Sporea.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *