O investiție europeană aduce un nou utilaj multifuncțional și performant la Călimănești

Un utilaj multifuncțional de ultimă generație a fost adus în serviciul comunității din Călimănești, în cadrul proiectului „Creșterea capacității de deservire a serviciilor de protecție a mediului în zona pescărească Călimănești”. Acest proiect a beneficiat de finanțare europeană și a fost realizat de către Direcția de Administrare a Domeniului Public și Privat și Alimentare cu Energie Termică din Primăria orașului Călimănești.

Noul utilaj adus în dotarea comunității este un tractor multifuncțional echipat cu accesorii specifice. Această investiție reprezintă un pas important în direcția protejării mediului înconjurător și a îmbunătățirii calității vieții locuitorilor din zonă. Prin crearea unui mediu mai curat și mai sigur, se urmărește și creșterea atractivității întregii regiuni.

Tractorul multifuncțional este proiectat pentru a desfășura diverse activități de întreținere și igienizare a spațiului urban. Acesta se remarcă prin manevrabilitatea sa excelentă și capacitatea sa de a rula pe teren accidentat sau pe suprafețe acoperite cu gheață și zăpadă.

Printre accesoriile deosebite ale tractorului multifuncțional se numără brațul multifuncțional, care poate fi utilizat pentru tăierea ramurilor, curățarea canalizărilor și întreținerea drumurilor. În plus, utilajul este echipat cu un tocător pentru crengi, ceea ce facilitează reciclarea materialelor lemnoase și a resturilor vegetale. Pentru transportul eficient al materialelor sau a altor echipamente, tractorul este dotat cu o remorcă cu basculare trilaterală, care poate fi adaptată pentru diverse scopuri, inclusiv împrăștierea materialului antiderapant, transportul de gunoi, cisterne pentru apă sau containere pentru transport.

Prin aducerea acestui utilaj multifuncțional în serviciul comunității, se pune accent pe protejarea mediului și pe asigurarea unui mediu mai curat și mai sigur pentru locuitorii din Călimănești, sporind astfel atractivitatea regiunii în ochii locuitorilor și turiștilor.”

.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *