Primarul Dorel Ancuţa din Sălătrucel vine în sprijinul elevilor

Cu deschiderea noului an școlar, primarul localității Sălătrucel, Dorel Ancuţa, vine în întâmpinarea micuților cu un gest generos, pregătindu-le calea pentru aventura școlară care începe. Acesta se asigură că cei 19 boboci, care își vor păși primii pași în clasa zero, sunt echipați cu ghiozdane complete, conținând toate rechizitele necesare pentru o start de succes în școală.

Dar gesturile primarului nu se opresc aici. Școala este pregătită să îi primească pe noii elevi într-un mediu curat și luminos, pregătit cu atenție pentru a le facilita învățarea. „Noi, în fiecare an școlar, dăruim ‘bobocilor’ care încep clasa zero câte un ghiozdan echipat cu tot necesarul”, a subliniat primarul Dorel Ancuţa, arătându-și angajamentul față de educația copiilor comunității sale.

Cu un viziune mai amplă, primarul a depus un proiect pentru finanțare în cadrul PNRR, în componenta C 15. Acest proiect include o serie de lucrări menite să îmbunătățească semnificativ condițiile de învățare, cum ar fi reabilitarea termică a clădirii școlii, montarea de termopane, înlocuirea acoperișului cu panouri fotovoltaice, instalarea de pompe de căldură și implementarea unui sistem de încălzire în pardoseală. Toate aceste măsuri sunt menite să creeze un mediu educațional modern și confortabil pentru cei 160 de copii care învață în această școală unică din localitate.

Primarul Dorel Ancuţa, prin aceste acțiuni, demonstrează angajamentul profund față de educație și bunăstarea copiilor din comunitatea sa, contribuind în mod semnificativ la crearea unor condiții optime pentru începerea noului an școlar și pentru dezvoltarea lor ulterioară.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *