SCM a învins liderul. Bogdan Geantă: ”Merităm să fim în play-off”

SCM Râmnicu Vâlcea a câștigat vineri, în Zăvoi, 3-1 cu liderul Cetate Turnu Măgurele, în meci contând pentru etapa a 12-a a Ligii a III-a.

Echipa lui Gabi Mangalagiu a fost pragmatică în prima repriză și a reușit să marcheze aproape la fiecare ocazie avută. În minutul 10, Bogdan Geantă a deschis scorul după o acțiune în flancul stâng, din unghi.  Cruceru a înscris, dar golul a fost anulat pentru ofsaid. Juniorul Cruceru s-a revanșat în minutul 28, după  o centrare din dreapta și s-a făcut 2-0. În minutul 35, Ceapă a obținut un penalty, care a fost transformat de Tilioiu.  Cetate a punctat și ea din penalty în minutul 38, acesta fiind transformat de Dane. Astfel, la pauză, vâlcenii aveau 3-1.

În partea secundă, SCM și-a gestionat bine avantajul. În minutul 69, după un conflict între jucători, Alexandria a rămas în inferioritate, după ce Dane a primit al doilea galben. Pe final de partidă, juniorul Vlad Ionescu a avut două ocazii mari de a mări ecartul pentru Vâlcea, la una din ele șutând în bară. S-a terminat 3-1 și SCM a obținut trei puncte mari, care o mențin în lupta pentru play-off.

Atacantul SCM-ului,  Bogdan Geantă spune că, într-o serie foarte echilibrată, echipa sa se gândește doar la play-off.  ”Ne așteptam să câștigăm, am jucat foarte bine și în tur la ei, dar acolo nu am înscris când a trebuit și s-a întors jocul. Acum am stat bine în teren, am eliminat greșelile individuale, știam că ei se deschid și i-am prins pe contraatac și am punctat. Ne gândim la play-off, e o serie în care în care se poate întâmpla orice, dar merităm să fim în primele patru echipe și mai departe vedem. Nicio echipă nu e favorită, oricine poate învinge pe oricine. Suntem o echipă unită, au fost jocuri în care nu am marcat și am pierdut pe greșeli individuale” a declarat Bogdan Geantă.

SCM Rm. Vâlcea: Gherguș – Georgescu, I. Săraru, Lăzărescu, Roșianu, Ionescu, B. Geantă, Trașcă, Ceapă, Cruceru, Tilioiu. Au mai jucat: Diaconescu, L. Săraru, Ghighilicea, Simeanu, Neacșu.

 

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *