Vicentiu Mocanu ar fi „omul ideal” pentru a-l înlocui pe Mircia Gutău la Râmnicu Vâlcea

Un website de știri care pare realizat doar pentru promovarea partidului AUR îl clasează pe Vicentiu Mocanu drept „omul ideal” al administrației orașului Râmnicu Vâlcea din următorii ani.

Vicentiu Mocanu este candidatul partidului AUR pentru funcția de primar al orașului Râmnicu Vâlcea la alegerile locale din acest an.

Într-un articol realizat de ropres.ro, care pare un site de știri realizat special la comanda partidului AUR, este realizată o scurtă prezentare a candidatului din partidul lui George Simion.

În articol este menționat faptul că orașul Râmnicu Vâlcea este condus de „un ins cu probleme legale”, adică Mircia Gutău.

Râmnicu Vâlcea, este un oraș cu un potențial uriaș, dar care are nevoie de o schimbare semnificativă. Deocamdată orașul este condus de ins cu grave probleme penale, care a fost și la închisoare.

În acest context, Vicentiu Mocanu (AUR) se profilează ca fiind candidatul ideal pentru a aduce această transformare. Cu un impresionant parcurs profesional și o viziune clară pentru viitorul orașului, Vicențiu Mocanu promite să aducă o schimbare semnificativă și pozitivă pentru toți locuitorii săi.

Prin expertiza dobândită în mediul de afaceri, Vicentiu Mocanu este candidatul ideal pentru a aduce Râmnicu Vâlcea mai aproape de un viitor verde și durabil. Educația sa în inginerie și experiența în accesarea fondurilor europene, îi oferă instrumentele necesare pentru a înțelege și a răspunde eficient nevoilor diverse ale orașului. – este afișat în articolul despre candidatul AUR Râmnicu Vâlcea, Vicențiu Mocanu.

Vicentiu Mocanu
Candidatul AUR pentru primăria orașului Râmnicu Vâlcea, Vicentiu Mocanu. (imagine preluată de pe site-ul ropres.ro)

Mai mult decât atât, autorul articolului îl clasează pe Vicentiu Mocanu drept „omul ideal” pentru a prelua funcția de primar al orașului. Desigur, este un articol de promovare, dar articolul nu intră în categoria unei perspective obiective a omului politic Vicențiu Mocanu.

Citește si:  OMUL DE AFACERI VICENTIU MOCANU ÎNDEAMNĂ LOCUITORII DIN RÂMNICU VÂLCEA SĂ SE ALĂTURE ALIANȚEI PENTRU UNIREA ROMANILOR VÂLCEA

Afirmațiile clare și convingătoare ale autorului, a cărui semnătură lipsește, îl menționează pe Mocanu drept „un lider de viitor”.

Viziunea lui Vicentiu Mocanu pentru Râmnicu Vâlcea este una a unui oraș dinamic, atrăgător pentru toate vârstele, unde tinerii și cei de vârstă mijlocie pot găsi oportunități de muncă bine plătite dar și dezvoltare personală.

Vicentiu Mocanu este un exemplu de integritate și dedicare, având ca principal obiectiv bunăstarea comunității și dezvoltarea orașului. Cu o astfel de conducere, Râmnicu Vâlcea are șansa de a se reinventa și de a atinge noi culmi de succes și inovație. Vicențiu Mocanu nu este doar un candidat, ci un lider de viitor pentru un oraș care merită tot ce este mai bun. – se mai arată în articolul publicat pe site-ul ropres.ro

Politicianul în cauză, Vicentiu Mocanu, este de acord cu cele redactate în articol, având în vedere că și-a arătat susținerea pe rețelele de socializare prin distribuirea postării.

Ce este ropres.ro?

La prima vedere, ropres.ro este un site de știri care are articole redactate pentru a promova partidul AUR. Majoritatea articolelor redactate oferă o perspectivă pozitivă a membrilor AUR, în diverse funcții pe care le ocupă.

Mai mult decât atât, articolele au aceeași direcție de discurs precum AUR, adică opoziție față de celelalte partide și actuala guvernare.

Am găsit o singură descriere despre website, în care este menționat faptul că „(…) este o redacție de știri liberă cu români liberi și patrioți (…)„.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *