Viitorul, cu un picior și jumătate în play-off. Debut cu gol pentru Rotaru

Play-off Liga 3: Viitorul Dăești s-a impus clar la Curtișoara, scor 3-0 în primul joc oficial din acest an și este pe locul 2 în Seria 6 a Ligii 3.

La Curtișoara, golurile dăeștenilor au fost marcate de Andrei Cîrciumaru, Richard Rotaru și Constantin Vlădoi. Astfel, vâlcenii au ajuns la o serie de 10 meciuri fără înfrângere.  De remarcat că juniorul Rotaru a marcat chiar la debutul său în Liga 3. Echipa pregătită de Costel Gaiță, Marius Vlădoi și Lari Nicolaescu a urcat pe locul 2 și are cinci puncte avans față de locul 5, cu două jocuri rămase din sezonul regular.

În jocul de la Curtișoara au fost absențe multe din echipa de la Fedeleșoiu: Stanciu a fost suspendat, Horumbă, A.Popolan, Potoroacă și Bîrziche, care sunt accidentați.

„Putea fi un scor mai mare, am mai avut ocazii mari în repriza secundă. Am controlat jocul, cred că e un rezultat normal după valoarea echipei noastre, dar încă nu suntem matematic în play-off. Am avut ceva teamă de acest meci, era primul oficial din acest an, dar băieții au jucat bine”   a spus directorul sportiv de la Dăești, Marius Vlădoi.

Pentru Viitorul urmează o altă deplasare, chiar pe terenul liderului, Turnu Măgurele, acolo unde este outsider.

Oricum, ”vulturii” merg în play-off printr-un succes normal în ultima etapă, la Fedeleșoiu, contra celei mai slabe echipe din serie, Cozia Călimănești.

Viitorul: D. Vlădoi – Vasile, Pîrvulescu, Ghiță, B. Enache (Pătulea 89) – Rotaru, Florescu, E. Enache (Zamfirescu 87) – R. Dinu (M. Savu 82), C. Vlădoi (Răcăreanu 82), Cîrciumaru (Tisanu 87).

Play-off Liga 3

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *