Grig Chiroiu, actorul din „Trăsniții”, candidează pentru conducerea orașului Băile Olănești din partea PNL

Faimosul actor din serialul „Trăsniții”, candidează pentru primăria orașului Băile Olănești

La o conferință de presă organizată în această săptămână de către PNL Vâlcea, deputatul liberal Laurențiu Cazan a anunțat candidatura lui Grig Chiroiu pentru primăria orașului Băile Olănești.

Faimosul actor, cunoscut drept „Pupăză”, este de ceva vreme în grațiile liberalilor și a fost, în timpul anului 2023, un posibil candidat pentru Consiliul Județean Vâlcea. Cu toate acestea, Aurel Simion a câștigat încrederea liberalilor vâlceni.

Grig Chiroiu motivează că există numeroase lucruri de realizat în Băile Olănești, mai ales legate de infrastructură:

Sunt foarte multe lucruri de făcut începând cu Băile Olănești. (…) Lipsesc lucrurile elementare, așa cum am spus și în trecut, noi trebuie să facem acum lucruri care sunt, de fapt, niște restanțe.

Toți oamenii au și acum aceleași probleme care, în mod normal, nu ar trebui să mai fie, plecând de la canal, gaze extinderi, asfaltări, mai ales acolo la o stațiune de interes național. – a declarat Grig Chiroiu la conferința de presă PNL.

Virgil Pîrvulescu, Grig Chiroiu și Cezar Bulacu la o ședință PNL Râmnicu Vâlcea.

De asemenea, mai spune că unul dintre proiectele pentru viitoare administrație ar fi propulsarea localității la nivel național pentru a „străluci ca odinioară”.

(…) Acum 30 de ani, am descoperit acolo ( n.r. la Băile Olănești) comuniunea și legătura dintre primărie, biserică și școală. Știți cât de frumoase erau colindele care se cântau cu copiii de la școală prin biserică, sau veneau pe la case. Din păcate, nici asta nu mai este.

Un proiect pe care eu mi-aș dori să-l realizez este să punem Olăneștiul pe harta României, acolo unde ar trebui să fie. Să-i redăm strălucirea de odinioară, ca să intre în perla celorlalte stațiuni, cum a fost și până acum. Este un lucru care se poate face cu ajutorul oamenilor. – a mai declarat actorul și antreprenorul Grig Chiroiu.

În 2023, actorul era posibilul candidat PNL Vâlcea pentru Consiliul Județean

În martie 2023, PNL Râmnicu Vâlcea a organizat o ședință a Comitetului de Coordonare Locală. La acea ședință, liberalii au decis să îl propună pe actorul Grig Chiroiu pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Vâlcea.

La acea vreme, părea mai mult o lovitură de imagine pentru a învinge social-democrații la alegerile din 2024. În loc să aleagă un politician pentru această propunere, liberalii de la municipiu se bazau pe imaginea unui actor arhicunoscut în țară pentru rolul său în serialul de comedie.

Avem cel mai mare număr ce consilieri locali și asta ne obligă la smerenie în fața celor peste 13.000 de votanți de la alegerile din 2020. Valcenii și-au pus încrederea în noi, iar noi, cei de la PNL Râmnicu Vâlcea, avem responsabilitatea de propune, în continuare, oameni capabili care să îi reprezinte. Astfel, mă bucur că astăzi, am putut să vi-l prezint pe Grig Chiroiu și vă mulțumesc pentru votul dumneavoastră de sustinere.

Mulți îl cunosc din televiziune, dar puțini știu că el este un antreprenor vâlcean, care cunoaște foarte bine domeniul turismului și problemele pe care oamenii le întâmpină când vin să ne viziteze județul. – a declarat liderul PNL Râmnicu Vâlcea, Virgil Pîrvulescu, la acea vreme.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *