Ședința Consiliului Local din 17 mai 2024 a adus vești bune pentru locuitorii din Brezoi

Orașul Brezoi va avea rețea de gaze: Consiliul Local a dat undă verde proiectului

Primarul Robert Schell a anunțat că, deși consilierii PSD au votat împotrivă, s-a reușit aprobarea scoaterii la licitație pentru toate componentele necesare înființării rețelei de gaze din oraș. Aceste componente includ proiectarea, execuția și concesionarea.

„Este un moment istoric pentru Brezoi,” a spus primarul Schell. „Aducerea gazelor în oraș este unul dintre cele mai importante obiective pe care le-am îndeplinit în acest mandat. Am lucrat mulți ani la acest proiect complex, care a necesitat documentații, studii de fezabilitate, multiple cereri de finanțare și evaluări.”

Primarul a mulțumit consilierilor care au sprijinit acest proiect, punând pe primul plan dorința și confortul locuitorilor din Brezoi. De asemenea, le-a mulțumit localnicilor care au participat la ședință și a încurajat pe toată lumea să continue să-și exprime opiniile și să participe la viitoarele ședințe.

„Aducerea gazelor în Brezoi va contribui la dezvoltarea orașului nostru și la îmbunătățirea vieții de zi cu zi a oamenilor. Vă mulțumim pentru răbdare și pentru sprijinul acordat acestui proiect important,” a încheiat primarul Schell.

Locuitorii sunt invitați să urmărească ordinea de zi a ședințelor Consiliului Local, publicată pe site-ul primăriei, și să participe activ atunci când sunt discutate subiecte de interes.

 

Declarația primarului Robert Schell:   ”Ședința extraordinară a Consiliului Local din luna curentă (derulată în 17.05.2024) a reprezentat un moment pe care îl putem considera chiar istoric. Deși consilierii PSD au votat împotrivă, am reușit aprobarea scoaterii la licitație a tuturor componentelor necesare pentru înființarea rețelei de gaze (proiectare, execuție, concesionare). Este unul dintre cele mai importante obiective îndeplinite în actualul mandat. Vă mulțumim pentru răbdare și pentru că ați înțeles că aducerea gazelor în orașul Brezoi este un proiect complex, la care am lucrat pe parcursul acestor ani și care a presupus, până în această etapă documentații, indicatori, studiu de fezabilitate, multiple cereri de finanțare, evaluări, re-evaluări etc. Mulțumim consilierilor care au ales să pună pe primul plan dorința oamenilor din Brezoi, confortul acestora și dezvoltarea viitoare a orașului! Vă mulțumim dumneavoastră pentru că vă exprimați opiniile și contribuiți la a le transforma în realitate! Mulțumim localnicilor care au participat la ședință și vă așteptăm, ca întotdeauna, la oricare dintre ședințe, oricând găsiți pe ordinea de zi un subiect de care vă pasă (acestea sunt publicate mereu pe site și pe această pagină, în avans)., ” a declarat primarul orașului Brezoi, Robert Schell.

 

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *