Căpitanul echipei SCM Rm. Vâlcea, optimist înaintea meciului decisiv de promovare cu Câmpulung Muscel: ”Ne e dor de Liga 2”

SCM vizează promovarea în Liga 2
Învinsă în prima manșă a finalei barajului de promovare în Liga 2  la Câmpulung Muscel, scor 1-2, SCM Râmnicu Vâlcea este determinată să întoarcă rezultatul miercuri, la returul din Zăvoi.

Echipa pregătită de Gabi Mangalagiu a mai reușit un meci perfect acasă în semifinalele barajului cu Zărnești, în care s-a impus cu 6-0, după ce câștigase la limită în deplasare, cu 1-0.

Miza enormă a promovării și echilibrul dintre cele două echipe și-au pus amprenta pe meciul tur, de la Câmpulung Muscel, unde gazdele s-au impus pe final, cu o execuție spectaculoasă. Căpitanul echipei vâlcene, Ovidiu Popescu (30 ani) crede că argeșenii au speculat mai bine situațiile avute, dar anunță că în Zăvoi va fi alt meci.

”În tur a fost un joc cu miză mare, noi am simțit asta acest lucru pe deplin, nu prea ne-a ieșit jocul în prima repriză, dar după pauză am contat și noi în atac. A fost un joc echilibrat, fără multe ocazii. Cred că adversarii au speculat mai bine situațiile pe care le-au avut, pentru că nici ei nu au avut mari ocazii” a declarat mijlocașul echipei vâlcene, Ovidiu Popescu.

”Sunt convins că întoarcem rezultatul”

SCM a pierdut sâmbătă la Câmpulung, după o serie de opt victorii consecutive în deplasare. Vâlcenii pierduseră ultima dată în deplasare la Curtișoara, pe 30 septembrie, în sezonul regular.

Jucătorii vâlceni speră ca, după șapte ani, în Zăvoi să fie din nou meciuri de Liga 2.  ”În retur trebuie să jucăm mult mai bine ca să întoarcem rezultatul, se poate și vom da totul ca să promovăm. Am încredere în colegii mei că vom face un meci bun și vom reuși să întoarcem scorul de la ei. În acest an, noi am jucat mai bine în deplasări, dar acum în tur nu ne-a ieșit. Sunt însă convins că vom juca altceva în Zăvoi și întoarcem rezultatul. Au trecut șapte ani, și publicului îi este dor de Liga 2, dar mai ales nouă, jucătorilor, este altceva să ai în oraș echipă de eșalon secund” a mai spus Ovidiu Popescu.
Mijlocașul născut la Drăgășani și-a început cariera la CSM Rm. Vâlcea (devenită Metalul Reșița), apoi a mai evoluat la Sporting Roșiori, Dunărea Călărași, Atletic Bradu, Flacăra Horezu, CSM Slatina și Viitorul Dăești.

 

 

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *