Constantin Rădulescu reales președinte al Consiliului Județean Vâlcea

Constantin Rădulescu rămâne la CJ Vâlcea

Pe 9 iunie 2024, 182.067 de vâlceni s-au prezentat la urne pentru a-și alege președintele Consiliului Județean Vâlcea și consilierii județeni. Rezultatul acestor alegeri a adus o nouă confirmare a încrederii pe care cetățenii județului o au în Constantin Rădulescu, acesta fiind reales în fruntea CJ Vâlcea.

Cu o prezență la vot impresionantă, de aproape 58% din totalul persoanelor cu drept de vot din județ, scrutinul a demonstrat interesul crescut al vâlcenilor pentru viitorul administrației locale. În contextul unei participări masive, rezultatele preliminare indică un sprijin semnificativ pentru Constantin Rădulescu, care a obținut peste 50% din voturile exprimate, asigurându-și astfel un nou mandat de președinte.

Constantin Rădulescu rămâne la CJ Vâlcea

Alegerile din acest an au fost marcate de o campanie intensă, în care principalii candidați și-au prezentat viziunile pentru viitorul județului. Constantin Rădulescu, cunoscut pentru proiectele implementate în mandatul anterior, a reușit să convingă electoratul de necesitatea continuității și stabilității în conducerea Consiliului Județean.

Această victorie îl poziționează pe Rădulescu ca una dintre figurile centrale ale administrației locale, având acum responsabilitatea de a răspunde așteptărilor și nevoilor vâlcenilor. Cu un nou mandat în față, Constantin Rădulescu promite să aducă un plus de prosperitate și dezvoltare județului Vâlcea, continuând proiectele începute și inițiind noi programe menite să îmbunătățească viața locuitorilor.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *