Gheorghe Gîngu câștigă un nou mandat la Bujoreni

Gîngu continuă ca primar la Bujoreni

Primarul Gheorghe Gîngu a câștigat încă un mandat la Bujoreni, obținând 48,63% din voturi. Gîngu a întâmpinat dificultăți în lupta sa, având un adversar care a pus obstacole în calea dezvoltării comunei. Cu toate acestea, el a reușit să implementeze zeci de proiecte și are în derulare o investiție majoră pentru introducerea gazelor naturale în toată comuna. De asemenea, multe alte proiecte de investiții au fost aprobate și urmează să înceapă curând.

Cetățenii au apreciat profesionalismul și viziunea de dezvoltare a lui Gîngu, alegând să îl susțină în continuare. Pentru noul mandat, primarul și-a propus să fie mai apropiat de comunitate, să socializeze mai activ și să fie mai prezent în viața de zi cu zi a locuitorilor, astfel încât munca sa să fie mai bine văzută și apreciată de cetățeni.

”Vreau pe această cale să le mulțumesc tuturor celor care au stat la coadă, în condiții de caniculă, pentru a-și exercita votul. Le sunt recunoscător, iar gestul lor mă obligă la mai mult în noul mandat. Le mulțumesc tuturor cetățenilor din Bujoreni, indiferent de opțiunea lor! În următorii patru ani, scopul meu principal va fi acela de a le demonstra că sunt demn de încrederea lor. Vreau să fac din Bujoreni o comună de care să ne mândrim, o comună dezvoltată economic, turistic și social, o comună smart” – ne-a declarat actualul și viitorul primar al comunei Bujoreni, Gheorghe Gîngu.

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *