Vâlcea a găzduit a şaptea ediţie de handbal mixt amatori

În perioada 4-5 martie, în Râmnicu Vâlcea s-a desfăşurat a şaptea ediţie a  Turneului Naţional de Handbal Mixt Amatori. La acest eveniment au participat 13 echipe din ţară, care au însumat circa 170 de sportivi amatori. HandbalFan Rm.Vâlcea a participat la acest turenu de două echipe, cel  mai sonor nume fiind cel al fostei internaţionale Mia Rădoi.

Un grup inimos de oameni a hotărât, în urmă cu 7 ani, că o parte importantă din sufletul acestui oraş este reprezentată de handbal şi, orice ar fi, aşa trebuie să rămână. Au fost puse în joc implicare, resurse şi multă dragoste pentru handbal, pentru ca în Râmnicu Vâlcea să fie organizată o competiţie care demonstrează că membrii acestei comunităţi  nu îşi uită valorile.

Turneul a fost organziat de Asociaţia Sportivă HandbalFan Rm. Vâlcea, Centrul Regional pentru Tineret şi Dezvoltare Durabilă Eurogreen şi Fundaţia Judeţeană pentru Tineret – Vâlcea, precum şi partenerii săi tradiţionali – I?J, DJTS  şi Asociaţia ASIST Rm. Vâlcea. Sloganul turneului a fost  „Handbal pentru Comunitate”, deoarece organizatorii şi-au propus ca acest turneu sportiv să fie şi un eveniment  de strângere de fonduri pentru sprijinirea tinerilor fără posibilităţi, în special din mediul rural.

Ajuns la cea de a 7-a ediţie, acest eveniment a devenit deja unul de tradiţie iar fondurile atrase (taxe de participare, sponsorizări, donaţii) vor fi utilizate, ca şi până acum, pentru finanţarea proiectelor care au în centrul lor bunăstarea tinerilor.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *