Un service gsm pentru remedierea oricărei defecţiuni a smartphone-urilor – smartmobitel.ro

Dacă deţii un smartphone, atunci sigur ai fost pus de multe ori în situaţia de a apela la un service gsm. Serviciile unui astfel de loc sunt necesare de cele mai multe ori atunci când randamentul pe care îl oferă telefonul nu mai este acelaşi ca la început, dar şi când apar diverse probleme legate de estetica acestuia.

În oricare dintre cazuri, poţi să apelezi cu încredere la unul dintre cele mai bune  service-uri cunoscute în mediul online: smartmobitel.ro. Majoritatea persoanelor care solicită ajutorul experţilor Smartmobitel sunt cele ale căror telefoane prezintă probleme legate de partea de funcţionalitate.

Dacă telefonul tău a fost cumpărat din afara ţării nu trebuie să ai reţineri în a-l trimite la acest service, pentru că se va găsi o rezolvare eficientă şi pentru acesta. Diagnosticarea este gratuită, deci nu te va costa nimic să afli ce anume este în neregulă cu smartphone-ul tău şi care este suma de bani pe care ar trebui să o investeşti pentru a-l repara.

De ce să alegi acest service pentru a-ţi repara telefonul?

Deseori este necesară înlocuirea anumitor piese pentru ca randamentul oferit de smartphone să fie unul cât mai adecvat. Atunci când piesele de schimb sunt originale, clientul are garanţia că investeşte în calitate. Toate componentele defecte ale dispozitivelor sunt înlocuite cu altele de o calitate superioară în cadrul acestui service. Este o condiţie esenţială de care şi tu trebuie să ţii cont dacă vrei să faci o investiţie inteligentă.

Accesând site-ul www.smartmobitel.ro, fiecare are posibilitatea de a afla preţul aferent serviciilor de care are nevoie. Pentru a şti sigur despre ce sumă este vorba, în funcţie de problemele pe care le prezintă smartphone-ul, cel mai recomandat ar fi să se solicite părerea unuia dintre specialiştii Smartmobitel.

Paleta de servicii oferită de acest service gsm este una diversificată, utilizatorii găsind soluţii la îndemână la preţurile cele mai accesibile de pe piaţă:

  • Decodări şi resoftări pentru diverse mărci de telefoane: Samsung, Iphone, Nokia, Allview, Lg, Huawei, E-Boda etc.
  • Înlocuiri display
  • Schimbare microfon, mufă alimentare, senzor proximitate, senzor lumină, acumulator, bandă flex volume/on-off, touchscreen-uri.
  • Folii tip Alien Surface pentru diverse modele de iPhone (5/5S, 6/6S, 6S+, 7/7+) şi Samsung Galaxy (S6, S6 EDGE, S6 EDGE PLUS, S7, S7 EDGE). Pentru fiecare dintre acestea în parte preţul este de 110 lei şi include folia şi montajul.

O recomadare oferită de specialiştii smartmobitel.ro este de a-ţi proteja telefonul dacă vrei să nu ajungi în situaţia în care trebui să plăteşti pentru înlocuirea display-ului. Folia pe care aceştia o pun la dispoziţie prezintă anumite caracteristici deosebite. Deşi grosimea acesteia este de numai 0.2 mm, puterea de protecţie oferită depăşeşte cu mult orice aşteptare. Inițial, materialul din care este realizată această folie era utilizat în domeniul militar, pentru protecția elicelor elicopterelor de acțiunea factorilor externi: praf, umiditate, depuneri de substanțe etc. Asta nu demonstrează decât că randamentul oferit este ideal în cazul accesorizării smartphone-ului deținut cu o asemenea folie de protecție.

Toate preţurile menţionate pe smartmobitel.ro în dreptul fiecărui serviciu în parte includ şi montajul oferit de aceşti profesionişti. Livrarea telefoanelor reparate se face în cel mai scurt timp posibil la domiciliul clienţilor. Există posibilitatea de a intra în contact online cu speciliştii sau de a face o vizită service-ului gsm la punctele de lucru:

  • Şoseaua Alexandriei, nr 152, spaţiul G.F.06, galeriile comerciale Cora Alexandriei
  • Sediul Auchan Militari – Bulevardul Iuliu Maniu, nr 560A, insula 78A, vis-a-vis de magazinul Germanos

Pentru orice tip de defecţiune legată de funcţionarea sau aspectul telefonului, găseşti mereu soluţia cea mai accesibilă la smartmobitel.ro.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *