Șirineasa s-a reunit ieri, la Dăești!

Echipa preluată de Nicolae Sarcină, ACS Șirineasa s-a reunit ieri, la baza sportivă din Dăești, acolo unde a efectuat primul antrenament din această vară.

Noul patron al clubului, Nicolae Sarcină nu a rezolvat încă problema locației echipei, dar nici pe cea a antrenorului principal, de care depinde lotul pentru sezonul viitor.

Astfel, sub îndrumarea tehnicianului care a condus Șirineasa și sezonul trecut trecut, Gabi Mangalagiu au venit șapte jucători din vechiul lot, majoritatea lor fiind juniori: Teodorescu, Chiripuș, Horumbă, Tisoaica, B.Popescu, Tănăsescu și Lăzărescu. La reunire au fost și patru jucători noi,  Florian Pârvu (Sportul Snagov), Lucian  Iordache (Posada Perișani), Octavian Vasile (Sportul Snagov) și Ovidiu Popescu (Atletic Bradu), primii trei având deja contractele semnate.

Alți trei jucători noi, care au semnat deja acorduri cu clubul urmează să ajungă la antrenamentul de diseară: Marian Anghelina, Leonard Manole  (ambii de la SCM Pitești) și Daniel Cocină (Sebiș).

Din vechiul lot au părăsit deja echipa mijlocașul central Ghiță Constantinescu (CSA Steaua) și Marian Ion (Metaloglobus), iar ceilați seniori așteaptă încă să vadă dacă vor fi păstrați său nu în lot.

Noul patron, Nicolae Sarcină caută în continuare un antrenor principal cu nume sonor, având mai multe variante, iar în paralel continuă discuțiile la Primăria Râmnicu Vâlcea, pentru încheierea bazei sportive din Zăvoi.  În cazul în care nu vor fi finalizate negocierile de la Primăria Vâlcea, echipa va juca la Dăești.  Deși ambițiile noului patron sunt mari și obiectivul pentru viitorul sezon este promovarea, lotul care  se pregătește la Dăești este deocamdată foarte subțire din punct de vedere numeric și valoric, iar șansele găsirii unor fotbaliști de calitate scad pe zi ce trece, pentru că au rămas puțini jucători liberi de contract.

ACS Șirineasa s-a înscris la FRF sub aceeași denumire, dar la Judecătorie a depus cerere de modificare a denumirii în Energeticianul Târgu Jiu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *