Liber de contract, atacantul Florin Costea (32 ani) a semnat azi cu echipa de Liga a III-a ACS Șirineasa, liderul Seriei C4, care evoluează la Petroșani.

În vară, Costea s-a pregătit cu echipa cipriotă de eșalon secund Othellos Athienou, dar a revenit acasă, la Râmnicu Vâlcea,  după ce oferta scrisă a fost mult sub cea negociată inițial. Ofertat și de Universitatea Craiova lui Adrian Mititelu, Florin Costea a ales să semneze cu liderul seriei C4, ACS Șirineasa, echipa pregătită de Gabi Mangalagiu fiind neînvinsă după șapte partide.

Tehnianul echipei este fericit după transferul vâlceanului, care va debuta probabil sâmbătă, 14 octombrie, în derby-ul etapei, la Petroșani, contra CS U II Craiova. ”Florin Costea este un jucător de mare valoare, un catalizator pentru echipă, mă bucur că a venit la noi. Este un jucător emblematic, care, cu siguranță, ne va ajuta mult în realizarea obiectivului, anume promovarea în eșalonul secund.  De mâine, el este în programul echipei noastre, la Petroșani” a spus antrenorul Gabi Mangalagiu.

Lansat la CSM Râmnicu Vâlcea, Florin Costea a mai evoluat la Universitatea Craiova, Steaua, CS Turnu Severin, CFR Cluj, Arsenal Tula şi FC Zakho. Ultima dată, Florin Costea a evoluat anul trecut în șase jocuri pentru CSM Rm.Vâlcea, pentru care a reușit cinci goluri și a devenit liber de contract după desființarea echipei.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *