SCM Rm.Vâlcea a obținut al doilea succes consecutiv în Lita Elitelor Under 19, câștigând sâmbătă, în Zăvoi, 1-0 cu CSS 2 Baia Mare.

Echipa pregătită de Cristi Bora merge ceas în Liga Elitelor Under 19, Seria Vest și are două victorii din tot atâtea jocuri. Sâmbătă, pe terenul principal din Zăvoi, SCM a învins cu 1-0 pe CSS 2 Baia Mare. După o primă repriză echilibrată, în startul părții secunde, vâlcenii au rămas în inferioritate, după ce Mario Pistrițu a încasat al doilea cartonaș galben. SCM a jucat însă admirabil în inferioritate, a dictat ritmul jocului a marcat golul victoriei în minutul 64, prin Andreas Casoni, după o acțiune cursivă pe flancul drept. Tot Casoni a ieșit în evidență câteva minute mai târziu, când șutul său de la marginea careului a lovit transversala porții adverse. Portarul Robert Popa a salvat apoi într-un moment dificil, iar SCM a rezistat  în defensivă, obținând la final trei puncte importante.

Cu punctaj maxim după după două etape, antrenorul juniorilor Under 19 de la SCM, Cristi Bora spune că încă nu se gândește la semifinale. ”Am fost deranjat de atitudinea din prima repriză, când nu am fost concentrați, dar la pauză am stat de vorbă cu băieții și am reglat situația. Atitudinea  a făcut diferența în repriza secundă, echipa a făcut  în 10 jucători ce nu au reușit în 11 în prima parte. Este prea devreme să ne gândim la semifinale, trebuie să ținem cont că avem juniori cu un an mai mici în această competiție, jucăm cu copii născuți în 99-2000,   cred că la anul am putea emite mai multe pretenții. Am început bine în Liga Elitelor, dar subliniez faptul că avem parte de condiții excelente la SCM, asigurate de către Primăria Râmnicu Vâlcea! Obiectivul prioritar la SCM este să progreseze copiii și apoi ei să poată să facă pasul spre un eșalon superior!” a declarat Cristi Bora. Primele două clasate din Seria Vest a Ligii Elitelor se califică în semifinalele competiției.

Tot în Liga Elitelor, dar la Under 17, SCM Rm.Vâlcea a cedat, tot în Zăvoi, 0-1 cu Viitorul Mihai Georgescu.  Echipa pregătită de Fane Nanu a acumulat punctaj maxim în faza preliminară, dar are două eșecuri în primele două etape din Liga Elitelor și și-a redus considerabil șansele de calificare în semifinale.

SCM Under 19: R.Popa – Pistrițu, B.Popescu, B.Ivan, Matei – Dican, Casoni, Bârziche, Târș- Ileana, Spârleanu. Au mai jucat: Biriboacă, Ciuculan. Antrenor: Cristi Bora

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *