HCM Rm.Vâlcea a obținut duminică seara o victorie mare la Cisnădie, scor 21-18 pe terenul unei rivale în lupta pentru un loc în cupele europene.

Mai nimic nu a mers în atacul echipei vâlcene în prima repriză. Primele 23 de minute au aparținut echipei sibiene, care s-a desprins confortabil pe tabelă: 9-4 (minutul 23). Încurajate de o galerie extrem de vocală, de circa 60 de fani, vâlcencele  au revenit în joc, marcând de patru ori consecutiv până la pauză: 9-8!

Echipa pregătită de Aurelian Roșca a jucat însă admirabil în partea secundă, când a predat o lecție de devotament și dăruire pe teren. Portarul austriac Petra Blazek a făcut minuni între buturi, iar ucrainianca Irina Glibko și spaniola Marta Lopez au marcat gol după gol. Vâlcea era sigură de victorie deja în ultimele minute, desprinzându-se la patru goluri avans. S-a terminat 21-18, iar HCM rămâne pe locul 2 în clasament, făcând un pas mare spre îndeplinirea obiectivului. În ultimele 10 etape, HCM Rm. Vâlcea a fost învinsă doar de CSM București, trecându-și în cont 9 victorii!

Sâmbătă, de la ora 17,00, HCM joacă la Vâlcea cu Rapid București, în ultima etapă a turului din Liga Florilor.

HCM: Blazek, Ciucă – Glibko 8, Lopez 6, Vasileuskya 2, Băcăoanu 2, Adespii 1, Fernandez 1, Florica 1, Khouildi, Gavrilă, Vukcevic, Krnic, Badea, Craiu. Antrenor: Aurelian Roşca

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *