Orice obiect vestimentar are scopul său bine definit. În funcție de asocieri făcute, de croi, material și toate detaliile ce îl definesc, ajunge să fie piesa centrală într-o ținută sau doar un element de completare. Cert este că din spirit practic, orice femeie își va dori să achiziționeze piese versatile, pe care să le poată mixa în fel și chip. Este și cazul cardiganului.

Într-o combinație de concepte, un cardigan dama este cel care se poartă asociat cu bluze sau cămăși. Poate fi în sine o piesă vestimentară ce înlocuiește o geacă sau o haină. Avantajul constă în faptul că poate fi purtat mai ales în zilele mai răcoroase, poate fi ușor integrat la ținute ca o măsură preventivă de confort: oferă confort termic, iar la schimbări rapide de temperatură poate fi dat jos.

Cardiganul sfidează regula eleganței cum se întâmplă la unele haine, sacouri sau paltoane. Așadar este ales mai ales în favoarea confortului oferit. Totuși, asta nu va însemna că este lipsit de gust și de stil. Ca o demonstrație, dar și recomandare de sezon, ne îndreptăm atenția către colecția de cardigane damă de la Bobomoda.

 

Cardiganul purtat cu drag primăvara aceasta

Cardiganul cu blană încă poate fi purtat. Iarna este generoasă, iar primăvara este, după cum bine știm, o perioadă de tranziție. Așadar, blănița ca element decorativ încă se integrează perfect în acest sezon. Un astfel de cardigan cu asimetrie la lungime se numește Lady Famous în colecția Bobomoda, nu are mâneci, însă tivul său marcat cu blăniță colorată este de maximul efect stilistic – stil atrăgător, elegant, feminin.

Este disponibil în varii culori, ceea ce permite doritoarelor să își aleagă unul după bunul plac.

Franjurile, un alt trend al acestui an, se regăsesc și ele parte din design-ul unui cardigan. De data aceasta marcând și talia, linia corpului, dispune de buzunare laterale. Suede este un stil de cardigan ce combină pielea întoarsă cu franjurile și rezultă o imagine foarte chic.

Fan piele? Poți încerca un cardigan din piele eco, cu textură specifică, cu mâneci trei sferturi. Liniile sale sunt surprinzătoare, întrucât lungimea este peste talie, linia la baza gâtului este simplă, în timp ce mânecile sunt de tip clopot. Sunset Roxette este eleganţa ușor de abordat.

Sunt acestea potrivite numai pentru zile mai răcoroase? Se pare că Bobomoda oferă opțiuni atât de diverse, încât o dată ce te-ai îndrăgostit de un astfel de stil de haină îl vei putea purta oricând. O demonstrează cardiganul Devon, realizat dintr-un material subțire și ușor transparent. Există și varianta fără mâneci, deci cu atât mai mult există toate șansele ca un astfel de articol vestimentar să te însoțească în orice zi.

Extra sfat: având în vedere că un cardigan nu dispune de o regulă strictă privind croiul, acesta poate avea lungimi diferite. De preferat să se adapteze astfel de detalii la purtătoare. Un cardigan prea lung te poate face să pari mai scundă, în cazul celor minione. Asimetria este în schimb preferată, permițând un joc de linii și lungimi care să încânte orice femeie.

Pentru cele interesate, Bobomoda dispune de o vastă colecție de cardigane. Deci, ce vei purta primăvara aceasta?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *