Cum definești întreținerea unui Note 8 – recomandări de huse de la stifler.ro

Deținătorii de smartphone-uri au declanșat un alt fenomen, cel de grijă exagerată față de dispozitivul mobil. Culmea este că oricât de multă străduință ar exista în acest sens, se pare că tot nu este de ajuns. Inevitabil acesta bifează cel puțin o căzătură. Înlocuind agendele, planificările și tot felul de stiluri pe care le avusesem până la un moment dat, generația de telefoane mobile inteligente reușesc să mențină un utilizator activ, conectat și cu tot felul de stocări la imediata lui accesare.

Ce se întâmplă însă când intenția este de a-l proteja? Atenția cade spre clasa de accesorii, îndeosebi de husa Note 8. Pe cât este de ofertantă piața la ora actuală, pe atât de confuz ar putea fi un utilizator. Există referințe de ordin practic, estetic și financiar. Deci care primează, ce poate fi omis și ce nu?

 

Huse de la Stifler.ro, magazin dedicat accesoriilor gsm

Pentru cunoscători, stifler.ro poate fi încă și încă o dată sursă pentru alte stiluri de huse ce merită încercate. Pentru că ce-i drept, odată ce descoperi câte opțiuni sunt, parcă îți vine să le încerci pe toate. Sunt atractive, sunt utile, deci nu sunt acel soi de accesoriu ce îl arunci într-un sertar după ce te-ai plictisit de el.

Pentru cei care încă nu cunosc, stifler.ro este magazin dedicat accesoriilor gsm și în mod special huselor. Un univers întreg creat prin culori și modele diferite, menite să ofere protecție, dar și un design încântător. Știi poate și tu cum este să simți nevoia de a da culoare și un plus de personalitate telefonului tău. Ei bine, acum poți să faci asta, cu fiecare husă pe care o alegi.

Ce ne recomandă stifler.ro când vine vorba de Note 8? Huse variate, ce aparent sunt simpliste, însă care în fapt aduc acel nivel de protecție necesar, cât și un aspect plăcut cromatic vorbind. Husa Luxury, 3 în 1 spre exemplu. Este un nivel complex de protecție, având în vedere că Note 8 are acel infinity display. Îi protejează marginile, conturate în stil lucios, auriu sau argintiu, contrastând de altfel și restul husei. Este realizată din policarbonat și poliuretan termoplastic, având rol antişoc și antizgârieturi.

O astfel de husă vine în diferite opțiuni de culoare, iar prețul este chiar unul modic comparativ cu modul în care arată și cum se comportă la folosire.

 

Oglindă, oglinjoară

Pentru cei în căutare de inedit, nou, altceva, stilul husei Mirror va fi pe placul lor. Se pare că mitul oglinzii din poveste se transpune și în realitate, reflectând imaginea elegantă a unui posesor de Note 8. Asta pentru că husa cu această denumire, regăsită la stifler.ro, are efect de oglindă. Este concepută pe principiul simplității în linii, se mulează perfect pe telefon și îi protejează marginile bine rotunjite de asemenea.

Dispune de o formă complexă, acoperind și partea frontală, lăsând doar display-ul în splendoarea sa. Desigur că și aici sunt numeroase opțiuni cromatice.

 

Husa Neo

Nu putem omite nici pe cei care consideră că mai puțin este mai bine, fiind fani ai stilului minimalist. În acest sens, la stifler.ro se vor găsi și huse din silicon transparent, ce amintesc cu nostalgie despre începuturile de diversificare a pieței pe această nișă – nu te speria, acum tehnologia de producție este mai avansată, astfel că și o simplă husă din silicon este mai rezistentă și mai calitativă.

Neo poate fi de asemenea o recomandare la acest capitol. Aceasta face parte cu mândrie din colecția brandului GoCase. Este realizată din plastic și policarbonat și se distinge de alte huse din clasa sa prin funcții precum antiamprentă și antialunecare, datorită desingul-ului sau de asemenea. În plus, este special concepută cu margini ce încadrează foarte bine camera dispozitivului pe spate, astfel că aceasta nici să nu intre în contact cu suprafețele.

O altă opțiune este husa Air, cu perforații. Dispune de un design pe cât de interesant, pe atât de util în a proteja telefonul împotriva șocurilor sau a zgârieturilor.

Într-o îmbinare de elemente, ce țin cont de design și de funcționalitate, husele de la stifler. ro se recomandă de la sine. Sunt accesibile și își dovedesc calitățile în timp, ca urmare a purtării lor pe telefonul în cauză. Au doar minima pretenție de a fi alese după bunul plac și conform cu telefonul deținut, pentru a se potrivi perfect acestuia și a oferi utilizatorului protecția necesară, în egală măsură fără a împiedica acestuia liberul acces la utilizarea dispozitivului.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *