În primul test susținut în această vară,  Flacăra Horezu a pierdut sâmbătă, în Treapt, 0-1 cu Pandurii Târgu Jiu.

Partida dintre nou-promovata în Liga a III-a, Flacăra și echipa de Liga a II-a Pandurii Tg.Jiu a fost una echilibrată și plăcută. Deși aflați la primul test, vâlcenii au avut și ei câteva ocazii mari de a marca. Unicul gol al testului a fost marcat de George Tudoran în minutul 9.  În partea secundă, oaspeții au mai avut o bară, iar Adi Popa a ratat și e o ocazie mare de egalare. Pentru horezeni a fost însă un bun prilej de verificare, mai ales că, după reușita deplină din sezonul trecut, antrenorul-jucător Adrian Popa trebuie să reconstruiască după ce o serie de titulari au părăsit echipa.

Și-au anunțat deocamdată despărțirea de Horezu șase jucători importanți: Bobi Verdeș, Mircea Șcheau, Gabriel Precup, Adrian Stănică și Ovidiu Popescu, toți alegând să meargă la echipa de județ CSM Slatina, dar și Radu Georgescu, ajuns la Dăești.  De asemenea, Ștefan Covalschi, jucător care aparține de echipa de Liga a II-a ACS Poli Timișoara și căruia i-a expirat împrumutul, are șanse mici să mai revină în Treapt.

La capitolul noutăți, Flacăra a perfectat până acum două transferuri certe, fundașul central Cristi Munteanu (Pandurii Tg.Jiu) și mijlocașul central Sebastian Bobină (Ripensia Timișoara). Tot cu Horezu se pregătește și mijlocașul central Mitu Schinteie, care a evoluat ultima data la Cozia Călimănești și câțiva  juniori Under 21 și Under 19,  veniți în probe.  Adrian Popa mai caută în perioada următoare un atacant cu experiență, fiind în discuții cu mai mulți jucători. Conform regulamentului FRF, o echipă de Liga a III-a trebuie să joace în același timp cu doi juniori Under 19 și un junior Under 21 pe teren, iar posturile vizate pentru aceștia sunt fundaș stânga, mijlocaș stânga și vârf retras.

În această săptămână, echipa lui Adi Popa a intrat în cantonament la baza sportivă din localitate. Pe 4 august, Flacăra va disputa al doilea test, cu Atletic Bradu, pe teren propriu. Pe 11 august, Flacăra va juca Supercupa județeană la Orlești, cu Cozia Călimănești.

Flacăra: Matache – Samson, Vladu, Cr.Munteanu, C.Dinu  – Ad.Popa, Bobină, Nistor, Georgescu – Simeanu, Neacșu. Au mai jucat Hârșu, Oprescu, Bălan, Schinteie, Bârziche, Munteanu II, D.Preda, Șelaru.

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *