Viitorul Dăești se întărește

Vicecampioana sezonului trecut din Superliga Vâlcea, Viitorul Dăești este echipa care adună jucători de calitate și pare principala favorită la titlul județean în sezonul viitor.

Sub conducerea antrenorului Gabi Mangalagiu, Viitorul Dăești pare decisă să câștige din nou titlul județean, așa cum s-a întâmplat în urmă cu doi ani.  La Dăești se pun bazele unei echipe puternice, care să atace din nou promovarea în Liga a III-a.

La Dăești au ajuns deja câțiva jucători importanți și rămâne de văzut care dintre ei va semna în perioada următoare contracte. Principala atracție este atacantul Florin Costea, care, după ce a devenit recent tată, așteaptă un contract în străinătate sau la un nivel superior. Nu este însă exclus ca, dacă nu va găsi nimic, Costea să rămână la Dăești.  De asemenea, la antrenamentele conduse de Gabi Mangalagiu se mai află Florian Pârvu,  (ACS Șirineasa), Alex Chiripuș (Cozia), Radu Georgescu (Flacăra),  Luis Rachieru (Damila), Marian Roșianu (Hermannstadt II), Bogdan Dumitru (Minerul Costești), Ionuț Marian (fost CSM Rm.Vâlcea) și Raul Florică (Mădulari).

La capitolul plecări sunt trecuți deocamdată doar doi jucători, atacanții George Neacșu și Marian Filipoiu, însă lista s-ar putea mări în perioada următoare, în funcție de transferuri. ”Așteptăm întâi să vedem care dintre jucătorii veniți la noi la pregătire vor semna. Suntem în discuții și cu alți jucători, vrem să facem o echipă puternică la Dăești, care să se lupte pentru titlul județean. Vom face trei antrenamente săptămânal, cei cu servicii au voie să lipsească la maxim o ședință de pregătire” a spus antrenorul Gabi Mangalagiu.

Duminică, Dăeștiul a disputat primul amical, având ca adversară pe ACS Vâlcea Sport.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *