Duminică seara, SCM Rm. Vâlcea a câştigat la Baia Mare, 25-23 cu Minaur, în etapa a II-a a Ligii Florilor.

SCM a avut parte de un joc dificil la Baia Mare, acolo unde a reuşit să se desprindă doar în finalul jocului. Prima repriză s-a mers cap la cap, Vâlcea a condus prima dată în minutul 12: 6-5. La pauză, Minaur era în avantaj pe tabelă, scor 12-11.  Şi în partea secundă, jocul a fost echilibrat, iar în minutul 55, Baia Mare era în avantaj, 23-22. Ultimele cinci minute au aparţinut însă echipei mai experimentate, SCM a mai marcat de trei ori şi s+a impus cu 25-23. A fost o victorie pentru care s-a municit mult şi pe un teren unde se va câştiga greu. Cu trei victorii din tot atâtea etape, SCM este lider în Liga Florilor, devansând la golaveraj pe CSM Bucureşti. Joi, în etapa a IV-a, SCM va juca pe teren propriu cu HC Zalău.

În altă ordine de idei, Vâlcea şi-a aflat şi adversara din turul II al Cupei EHF. Kastamonu a trecut în dublă manşă fără emoţii de Bruhl (Elveţia), 31-19 şi 17-17.  SCM va juca manşa tur cu Kastamonu pe 13/14 octombrie, la Rm. Vâlcea, iar returul în deplasare, pe 20/21 octombrie.

SCM: Dumanska, Blazek. Ciucă – Lopez 7, Vieira 4, Fernandez 4, Glibko 3, Gavrilă 2, Popa 2, Băcăoanu 1, Florica 1, Badea 1, Khouildi, Craiu, Vasileuskaya, Petrovic. Antrenori: Florin Pera (principal), Mia Rădoi, Ildiko Barbu 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *