Victorie mare pentru Horezu

Flacăra Horezu a obţinut prima victorie în deplasare din Liga a III-a, 1-0 la Moreni!

După ce a început sezonul cu două remize, Flacăra Horezu a obţinut două victorii consecutive, care a urcat formaţia din oraşul lutului pe un onorabil loc 5. Succesul de vineri, de la Moreni, scor 0-1, arată că echipa pregătită de Adrian Popa nu va avea probleme cu retrogradarea în acest sezon şi va sta probabil pe un loc călduţ, în prima jumătate a clasamentului.

Jocul de la Moreni a fost unul echilibrat, fără multe ocazii de gol. Titularizat în premieră la Flacăra, atacantul Ionuţ Neamţu a avut prima ocazie, când lovitura sa de cap din careu a trecut de puţin pe lângă vinclul porţii gazdelor.  Reușita câștigătoare a formației vâlcene a fost semnată de Ionuţ Neamțu, în minutul 56, care a reluat din careu după o fază construită pe stânga de Georgescu și continuată de Bobină. Spre finalul jocului, gazdele au avut o ocazie mare, dar portarul Florin Matache a salvat miraculos un şut la vinclu. Astfel Flacăra a obţinut o victorie mare la Moreni şi a urcat pe locul 5 în seria C3, fără a cunoaşte gustul eşecului în patru etape.

În etapa viitoare, Flacăra va juca sâmbătă, în Treapt, cu cu Atletic Bradu, meci în care horezenii au prima şansă. Favorită la promovare pare Turris Turnu Măgurele, echipa pregătită de Erik Lincar.  Văzută iniţial ca mare favorită, echipa lui Mititelu, U Craiova 1948 suferă teribil în ultimele două etape, în care a irosit cinci puncte pe teren propriu, la Drobeta Turnu Severin.

Flacăra Moreni – Flacăra Horezu 0-1 (0-0)

A marcat: Ionuţ Neamţu (56)

Moreni: Chiran – Costache, Oae, Cernea – Parghel, Vârtej, Neacșu (64 Roșciugă), Ilie (62 C. Dinu), Zidăroiu – A. Negrea, Roman (64 Oprescu). Antrenor: Gabriel Paraschiv.

Horezu: Matache – Samson, C. Dinu, Cr. Munteanu, Butoi – Olteanu, Bobină – Ad. Popa, Nistor (67 Simeanu), Georgescu (90+2 V. Munteanu) – I. Neamțu (75 E. Neacșu). Antrenor: Adi Popa.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *