Ziua comunei Copăceni, la cea de-a VIII-a ediţie

A doua duminică de după Paşti, numită şi „Duminica Tomii”, va fi o sărbătoare deosebită pentru comunitatea din Copăceni. Comuna va îmbrăca straie de sărbătoare, iar conducerea administraţiei publice locale, coordonată de primarul Tironel Tâmplărescu le va oferi localnicilor o zi plină de bucurie şi muzică.

Evenimentul se va desfăşura la Căminul Cultural Copăceni unde, alături de localnici, sunt invitaţi să participe şi personalităţi din viaţa politică şi administrativă a judeţului. Manifestarea are un program diversificat, care va cuprinde sărbătorirea şi premierea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie, dar şi sărbătorirea şi premierea tinerilor care au împlinit vârsta majoratului. Evenimentul va începe la ora 11:00 cu o slujbă religioasă, ţinută de preotul Veniamin Avram la biserica Sfânta Maria, urmată de cuvântările oficialităţilor. În cadrul evenimentului se va lansa „Monografia localităţii Copăceni”, scrisă profesorul Ion Bugioi. Iubitorii de folclor vor avea parte apoi de un spectacol oferit de ansamblurile din localităţile Costeşti, Fârtăţeşti, Slătioara, Tomşani, Horezu, Bărbăteşti, Copăceni, Vaideeni, Pietrari, Roeşti, Lăpuşata. Seara, evenimentul se va încheia cu un foc de artificii: „Pentru comuna noastră, această zi este una foarte importantă. La noi în localitate sunt oameni harnici şi merită o zi a lor, în care să se întâlnească cu toţii, să uite de grijile cotidiene şi să se simtă bine. Mă voi strădui, ca de fiecare dată, ca acest eveniment să fie un prilej de întâlnire şi de bucurie, deoarece „Ziua comunei” este dedicată tuturor locuitorilor din Copăceni, şi le mulţumesc tuturor celor care ne vor onora cu prezenţa”, a spus primarul din Copăceni, Tironel Tâmplărescu.

La Copăceni a început campania de curăţenie de primăvară

Odată cu venirea primăverii, în localitate s-au desfăşurat şi acţiuni de curăţenie: „Am iniţiat luna curăţeniei, localitatea s-a primenit. În cadrul acestei acţiuni s-au decolmatat şanţurile, s-au toaletat pomii, s-au strâns toate gunoaiele. De fiecare dată comunitatea se alătură la această acţiune. Avem o colaborare şi cu firma de colectare a gunoiului menajer, care, din păcate, a ridicat preţul pentru ridicarea gunoiului, cost pe care comunitatea l-a acceptat foarte greu. Avem o comună frumoasă, bogată, cu oameni harnici, şi asta se vede de la intrarea în localitate”, ne-a declarat viceprimarul Aurel Dumitrana.

Claudia Şchiopu B�Q��?��G}CI�T�8���P�?����

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *