Portarul vâlcean Robert Popa (16 ani) nu va continua la Horezu şi va ajunge probabil la FC Argeş Piteşti, echipă care se va lupta pentru promovarea în Liga I.

După Matache şi Cioablă, Flacăra Horezu l-a pierdut şi pe portarul junior Robert Popa, unul dintre cei mai talentaţi jucători apăruţi la Vâlcea în ultimii ani. Robert a preferat să meargă în Trivale, unde va juca la formaţia care activează în Liga a II-a şi va fi antrenat de Nicolae Dică. Portarul vâlcean a semnat pe 3 ani cu FC Argeş şi a debutat azi pentru piteşteni într-un amical cu Chindia.

„FC Argeş a dat astăzi o adevărată lovitură de imagine şi a transferat un jucător de mare viitor. Conducerea clubului nostru a ajuns la o înţelegere pentru următoarele 3 sezoane cu portarul Robert Popa, titularul României Under 16 ani. Născut în 2003, Popa este un gooalkeeper cu talie, măsurând 190 cm la vârsta de 15 ani! Are în palmares 5 partide la Naţionala Under 15 a României şi încă 5 la Naţionala Under 16. În sezonul trecut a apărat poarta echipei Flacăra Horezu, formaţie care s-a luptat pentru promovarea în Liga a II-a până în ultimele etape, fiind titular incontestabil” a anunţat pagina oficială a clubului FC Argeş.

Robert Popa este însă sub contract cu SCM Râmnicu Vâlcea şi conform normelor FRF, clubul care îl transferă trebuie să plătească o grilă de formare a jucătorului calculată pe fiecare an, după care transferul devine oficial.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *