Remiză echitabilă la Dăeşti

Viitorul Dăeşti şi echipa lui Fane Nanu, Cetate Deva au remizat sâmbătă, la Fedeleşoiu, scor 1-1.

La prima fază de poartă, Dăeştiul a deschis rapid scorul, în minutul 8, prin Florian Pârvu, care a transformat un penalty obţinut tot de el. Jocul a fost unul echilibrat, fără faze de poartă, iar golul oaspeţilor a venit din senin, în minutul 36, când centralul Inoan (Cluj) a dictat penalty pentru oaspeţi după o intervenţie  a portarului Marinoiu, decizie contestă aprig de oficialii vâlceni. Fost jucător la CSM Rm. Vâlcea în perioada Jerry Gane, Adrian Cârstea a transformat penalty-ul şi a adus egalarea.

Vâlceanul Iana a creat panică a poarta Dăeştiului în minutul 52, când a centrat în careul mic. Trupa lui Gabi Managalagiu a încercat să pună presiune la poarta adversă, dar nu a reuşit să îşi creeze ocazii. Arbitrajul slab al centralului clujean Vlad Inoan a încins spiritele, acesta având multe greşeli, de ambele părţi, fără a influenţa însă rezultatul. Vâlcenii au mai avut o singură ocazie în minutul 80, când Vasile centrează bine, mingea depăşeşte defensiva oaspeţilor, Costea este singur, preia şi trage în portar! Finalul aparţine Devei, care putea da lovitura pe contraatac în minutul 86, când oaspeţii au trimis minge în bară, după care au mai avut o ocazie mare, când mingea care se îndrepta spre poartă s-a lovit de un jucător hunedorean. S-a terminat 1-1, un rezultat perfect echitabil, după un joc însă modest. De remarcat că la oaspeţi a evoluat şi vâlceanul Andrei Iana, susţinut din tribună de tatăl său, comisarul Cosmin Iana, şeful IPJ Vâlcea.

Viitorul Dăeşti – Cetate Deva 1-1

Au marcat Fl.Pârvu 8-pen / Ad.Cârstea 36 -pen.

Dăeşti: Marinoiu – Vasile, Iordache, I. Săraru, L. Săraru – Rizea – Dima (Talpoş 36), Pârvu, Paşoi (Roşianu 60), I. Marian (Neacşu 74) – Fl. Costea.  Antrenor: Gabi Managalagiu

Deva: Manea – Kelemen, Dina, Radak, Doboş – Bogdanovic, Ţoiu, Ad. Cârstea (Cocan 55, Al. Preda 90), Iana (Curescu 80) – Lupu, Chivu (Bârzan 68). Antrenor: Ştefan Nanu

Gabi Mangalagiu: „Facem prea multe cadouri”

Antrenorul vâlcenilor, Gabi Mangalagiu este nemulţumit de golurile uşor încasate de echipa sa. „A fost mult mai bun jocul nostru din primele două etape, mai vin şi momente de cădere, Deva este o echipă arţăgoasă, le-am transmis băieţilor acest lucru, dar facem prea multe cadouri la echipele adverse. Am primit cinci goluri în trei jocuri şi niciunul dintr-o fază din care să fim făcuţi şah mat. Rezultatul este echitabil. Este bine că avem şapte puncte, era şi mai bine să avem nouă puncte din trei etape. Rezultatele sunt imprevizibile, nu ştiu cine e favorită în această serie, campionatul este lung, dacă FC U Craiova pierde din stroc, nu se ştie” a spus Gabi Mangalagiu.

Fane Nanu: „Craiova şi Horezu se bat la promovare”

Stabilit la Rm. Vâlcea alături de soţia sa, portarul Olivia Nanu şi de gemeni, antrenorul Ştefan Nanu (50 ani) a renunţat în urmă cu doi ani la juniorii de la SCM şi pregăteşte acum pe Cetate Deva. „A fost un egal echitabil, oricare echipă putea câştiga, noi am avut mai multe ocazii în partea secundă. Dăeştiul are o echipă cu jucători experimentaţi, care trebuie să fie model pentru cei tineri, noi avem o medie de vârstă de 19 ani. Mergem înainte, obiectivul este menţinerea în Liga a III-a şi totodată crearea unei echipe competitive. La Vâlcea ar fi bine să fie o echipă bună de Liga a II-a, acest oraş merită, trebuie ca autorităţile locale să se implice mai mult. În această serie, Craiova este favorită, dar şi Horezu este o echipă bună, are jucători experimentaţi, cele două se vor bate la promovare. Andrei Iana este tânăr, are atitudine şi calitate. Avem condiţii foarte bune, avem mulţi copii, am adus patru jucători săptămâna trecută, avem calitate, dar mai durează să omogenizăm echipa” a anunţat Fane Nanu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *