Flacăra Horezu a remizat la Tg. Cărbuneşti, 1-1 cu Gilortul şi rămâne neînvinsă după trei etape.

Prima repriză a fost una echilibrată, jucătorii Flacărei având două ocazii mari. La reluare, tot oaspeții au mai multe acţiuni de poartă, printre care și o bară a lui Mansour. Totuşi, Gilortul trece în avantaj prin reuşita lui Meliță din minutul 80, acesta fiind primul gol încasat de Flacăra în actualul campionat.

Finalul a fost dramatic, vâlcenii reuşind să egaleze în minutul 86 prin juniorul Sebi Preda, care a fructificat centrarea lui Adi Popa. De remarcat că la gazde a evoluat şi vâlceanul Adi Codin.

În final, un rezultat echitabil după numărul de ocazii și după modul de exprimare în teren a celor două echipe. În clasament, Flacăra este situată de locurile 3-4, cu 7 puncte, la două puncte în spatele celor două formaţii cu punctaj maxim, Giarmata Vii şi FC U Craiova.

Miercuri, de la ora 16.30, în turul IV al Cupei României, Flacăra joacă acasă cu echipa de eşalon secund FC Argeş. Din echipa vâlceană va lipsi Robert Popa, aflat cu naţionala Under 17 în turneu în Polonia, în timp ce Covalschi şi Georgescu, care au părăsit accidentaţi terenul de la Tg. Cărbuneşti sunt incerţi. În cazul fericit în care va elimina pe FC Argeş, Flacăra va aduce în Treapt o echipă de Liga I!

Gilortul Târgu Cărbunești – Flacăra Horezu 1-1 (0-0)

Gilortul: Jianu – Buzurin, Dolcescu, Cocioabă, Paștiu – Almăjanu (89’ Passi), Cîrstoiu, Avrămescu, Bubuioc (46’ Sorea) – Codin (82’ Oprișa), Meliță. Antrenor: Mario Găman.

Flacăra Horezu: Vlădoi – Samson, Dinu, Munteanu, Covalschi (26’ Nițu) – Olteanu (72’ Nistor), Precup – Ad.Popa,  Simeanu (46’ S.Preda), Georgescu (73’ Stănică) – Mansour. Antrenor: Adrian Popa.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *