Lucrările de infrastructură aflate în derulare fac din comuna Berislăveşti un adevărat şantier

La Berislăveşti, administraţia locală condusă de primarul Ion Buşagă are în derulare două proiecte care vizează modernizarea drumurilor, unul cu fonduri europene şi celălalt cu bani guvernamentali. În total, peste 3 milioane de euro se învestesc în infrastructura de drumuri, prin finalizarea celor două investiţii. 

„La noi în localitate se lucrează de zor la asfaltarea celor 11 străzi în cadrul unui proiect derulat prin AFIR, realizat în procent de 75%. Mai sunt două străzi de asfaltat, iar prin PNDL, la Ministerul Dezvoltării sunt prinse alte 21 de străzi, dintre care s-au finalizat de asfaltat 11 străzi. Săptămâna aceasta vom asfalta până la bazinele de apă. Sunt mulţumit, deoarece sunt asfaltate drumuri în localitate, acolo unde nimeni nu se gândea. S-a dus asfaltul şi până sus, în satul Robaia. Zilele acestea s-a terminat de asfaltat uliţa Dumitraşcu, apoi ne vom muta în satul Dăngeşti, pentru asfaltarea celor trei uliţe. Este un şantier complet în localitatea Berislăveşti, dar cea mai mare satisfacţie este faptul că am reuşit să le şi achităm. Îmi doresc să finalizăm aceste asfaltări până la anul, înainte de alegerile locale”, a precizat primarul din Berislăvesti, Ion Buşagă.

Două noi grădiniţe se construiesc la Berislăveşti

Pentru a veni în sprijinul părinţilor care au copii de vârstă preşcolară şi sunt nevoiţi sa apeleze la serviciile unor grădiniţe cu program prelungit din alte localităţi sau să-i lase acasă cu bunicii, administraţia locală din Berislăveşti a atras fonduri europene în vederea înfiinţării unei grădiniţe cu program prelungit şi a unei grădiniţe cu program normal. „Pe lângă lucrările de asfaltare, care acoperă toată localitatea, se lucrează şi la construirea celor două grădiniţe. La grădiniţa cu program prelungit se pune acoperişul, iar la cealaltă s-a turnat placa, ambele locaţii urmând să fie terminate anul viitor”, a precizat primarul social-democrat din Berislăveşti, Ion Buşagă.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *