Comuna Lăpuşata, vizitată de Moş Crăciun

Pentru că la finalul fiecărui an Moş Crăciun ajunge şi în comuna Lăpuşata, joi, 19 decembrie, va fi mare bucurie pentru copii. Cei mici vor avea parte de un spectacol de Crăciun, după care, la final, moşul va împărţit cu generozitate daruri tuturor copiilor din comună. Primarul Nicolae Joiţa este cel care l-a convins să le aducă cadourile mult aşteptate. De asemenea, Moş Crăciun se pregăteşte să treacă pe la fiecare casă:

„Aşa cum era de aşteptat copiii vor primit cu bucurie cadourile, iar, în schimbul acestora îi vor spune moşului poezii, vor cânta colinde şi, ca de fiecare dată, îi vor promite că în anul care vine vor fi mai cuminţi, îşi vor asculta părinţii şi vor fi mai harnici la învăţătură. Moşul va zăbovi şi în localitatea noastră, oferindu-i fiecărui elev din comună darurile cu care au fost deja obişnuiţi”, declară primarul localităţii Lăpuşata, Nicolae Joiţa.

La Lăpuşata s-au finalizat câteva proiecte mari

Aflat la cel de-al doilea mandat de primar, Nicolae Joiţa a ştiut întotdeauna că, pentru a putea realiza lucruri durabile, la Lăpuşata trebuie să îi ai aproape pe cetăţeni. Cu multă ambiţie, cu sprijinul consilierilor locali şi al localnicilor, Nicolae Joiţa a reuşit să modernizeze comuna de la reţeaua de canalizare şi alimentare cu apă până la construirea podurilor şi modernizarea şcolii. Printre cele mai importante realizări ale primarului din Lăpuşata se numără însă asfaltarea drumurilor comunale, pentru care întocmeşte proiecte în vederea identificării finanţării: „Nu ştiu când a trecut şi acest mandat, dar sunt mulţumit. În primul mandat am asfaltat drumuri comunale și am extins reţeaua de apă. La baza sportivă s-au amenajat vestiare şi au fost dotate cu duşuri, boiler pentru apă caldă şi încălzire centrală. S-a terminat de construit tribuna, s-a împrejmuit întregul gazon şi s-a amenajat un sistem de drenaj pentru întreaga suprafaţă. S-a amenajat terenul sintetic de la şcoală şi am început construcţia celor două poduri. În acest mandat, prin GAL am achiziţionat un buldoexcavator, iar în primul mandat am cumpărat o camionetă. Am finalizat podul peste pârâul Cerna, s-a demarat proiectul pentru reţeaua de canalizare pe o lungime de 6 kilometri şi s-au făcut amenajări la şcoala din localitate. Dacă reuşesc să torn asfalt pe toate drumurile comunele, să aduc gazul în localitate şi să modernizez căminul cultural plec liniştit acasă, mândru ca am făcut ceva pentru această localitate. Când am preluat frâiele acestei localităţi nu aveam intabularea făcută la primărie, la şcoală, la dispensar, terenul fostului CAP sau la baza sportivă. În primul mandat s-a pus prima palmă de asfalt la Lăpuşata”, ne-a declarat primarul.

Claudia ŞCHIOPU true},”dekjciiicdgkkcedkkcaopjjimlbbipe”:{„blacklist”:true},”dhdgffkkebhmkfjojejmpbldmpobfkfo”:{„blacklist”:

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *