Moş Crăciun va poposi zilele acestea şi la copiii din Şirineasa

Cu poezii, cântece, colinde şi emoţii, aşa va fi aşteptat Moș Crăciun la şcoala din localitatea Şirineasa. Moş Crăciun va împărţi cadouri copiilor din localitate unde primăria, ca în fiecare an, s-a implicat în acţiunile de sărbători: 

„Şi anul acesta le vom acorda copiilor cadouri, însă cu acelaşi regret în suflet, pentru că nu avem am spaţiu unde să ţinem astfel de evenimente ale localităţii, şi ne va fi foarte greu. De multe ori am ales să nu merg la anumite festivităţi de la şcoală din cauza faptului că nu poţi să ajungi la toate clasele în acelaşi timp. Modernizarea căminului cultural este cel mai mare regret, o neîmplinire independentă de voinţa mea. Niciodată nu o să mă facă cineva să înţeleg cum un funcţionar din cadrul Companiei Naţionale de Investiţii ne anunţă că va veni o comisie în localitate pentru preluarea imobilului, teren şi construcţie, iar, la câteva zile, un alt funcţionar ne anunţă că trebuie sa refacem documentaţia proiectului. După aceea s-au complicat lucrurile, fiindcă au apărut noi normative care prevedeau şi alte documentaţii”, a precizat primarul localităţii Şirineasa, Ion Streinu .

Primarul comunei insistă ca fiecare uliţă sa fie iluminată adecvat 

Primarul anunţă că zile acestea se lucrează în comună la montarea lămpilor cu led pe ulițe: „De două zile se lucrează în comuna noastră la montarea lămpilor cu led pe ulițe. Am reușit sa montăm pe 9 ulițe până în prezent, iar, până la sfârșitul lunii vom avea iluminat public pe toate ulițele. Am fost și am verificat cele 9 ulițe pe care au fost montate lămpile, dar sunt și zone unde nu sunt mulţumit. Prin urmare voi dispune noi soluții, fiindcă vreau iluminat eficient, nu unul doar de imagine”, a precizat primarul localităţii Şirinesa, Ion Streinu

Claudia Şchiopu

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *