Florin Pera: „O victorie în Suedia ar tranşa lupta pentru locul 4”

După succesul cu Krim, scor 31-16, antrenorul Florentin Pera crede că echipa sa se bate pentru locul 4 în Grupa Principală, poziţie care duce în sferturile de finală.

„Poate începutul de joc cu Krim nu a fost cel aşteptat, emoţiile şi-au spus cuvântul, însă după primul timeout, lucrurile au intrat pe făgaşul normal şi cred eu că am pus stăpânire pe joc. Am fost echipa mai exactă, echipa mai bună în apărare, am reuşit câteva goluri pe contraatac, pe faza a doua, am putut să ne desprindem destul de repede. La pauză am discutat cu fetele să nu cedeze, să trateze cu maximă seriozitate, mai sunt multe meciuri de jucat, poate orice gol să conteze în această luptă în trei. Cred eu că lupta se duce între noi, Krim Ljubljana şi Savehof. Sunt mulţumit de prestaţia fetelor, însă trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, să rămânem cât mai modeşti, să luptăm la fiecare meci, să muncim la antrenament, să remediem lucrurile care nu au funcţionat. Astăzi, apărarea a mers destul de bine şi poarta nu a luat decât 16 goluri.  Diferenţa de 15 goluri cred eu că este prea mare pentru jocul de astăzi, poate ar fi fost mai corect să fie mai mică diferenţa. Şi ele au ratat” a spus tehnicianul.

Florin Pera speră la o victorie duminică, în Suedia, cu Savehof, în al doilea joc al Vâlcii în Main Round. „Urmează meciul de la Savehof, un meci pe care sper să îl câştigăm. Nu va fi deloc uşor, Savehof are o linie de 9 metri foarte bună, aleargă foarte bine, e echipă care joacă în viteză, puternică, dar sper să avem forţa necesară pentru a obţine o victorie acolo. Cred că o victorie la Savehof ar tranşa în mare parte calificarea în sferturi în favoarea noastră. Desigur, mai sunt multe meciuri, trebuie să le luăm pas cu pas, trebuie să rămânem modeşti, să muncim, să dăm totul la fiecare meci. Îmi doresc atitudine, seriozitate şi apărarea să funcţioneze. Ăsta este punctul forte al nostru, a fost anul trecut şi vreau să fie şi anul ăsta. Felicit fetele pentru victoria de astăzi, pentru atitudine, pentru faptul că nu au cedat nicio secundă. Mulţumesc suporterilor pentru atmosfera creată, pentru sprijin, pentru tot şi sper să reuşim să avem continuitate în joc şi în rezultate”, a mai declarat Florentin Pera. 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *