Compatibilitate între PNL şi viziunea candidatului Pîrvulescu

„Am avut un calendar stabilit pentru desemnarea candidaţilor în partid, valabil pentru toate filialele. Prima etapă a fost cea de analiză şi de măsurare a opţiunilor locuitorilor, care au desemnat persoana care şi-ar dori să fie primar. La sfârşitul lunii februarie, după ce au fost analizate rezultatele cercetării sociologice efectuată la nivelul Râmnicului a devenit limpede că, în această cursă electorală, candidatul care are prima şi singura şansă reală este Virgil Pîrvulescu. În şedinţa Biroului Municipal al PNL Râmnicu Vâlcea ne-am bucurat să votăm adeziunea lui Virgil Pîrvulescu. Venirea sa alături de familia liberalilor vâlceni este poate cel mai bun semn pentru toate forţele politice responsabile că a venit vremea să ne unim, să facem front comun şi să luăm măsurile care vor conduce cu adevărat la rezultatul pe care noi cu toţii şi cei mai mulţi dintre vâlceni îl doresc: încheierea erei Gutău la Primăria Râmnicu Vâlcea. Profesionist, cu experienţă, capabil să coaguleze în jurul său o echipă puternică şi unită, Virgil Pîrvulescu a reuşit în foarte scurt timp să se poziţioneze ca principal contracandidat al actualului primar. Există o compatibilitate certă între PNL şi viziunea candidatului Pîrvulescu la Primăria municipiului, un parteneriat care va asigura drumul spre victorie. Cu toţii ne dorim o schimbare, iar ultimele alegeri, câştigate atât în turul 1 cât şi în turul 2 de candidatul susţinut de PNL, preşedintele Klaus Iohannis, au demonstrat că Partidul Naţional Liberal a devenit principala forţă politică din Râmnicu Vâlcea şi singura capabilă să ofere un rezultat corect şi care vine în întâmpinarea aşteptărilor cetăţenilor.”, se menţionează într-un comunicat al PNL.

Virgil Pîrvulescu: „Nu se pune problema să fiu invalidat”

După mai multe atacuri pe reţelele de socializare, în care se afirma că actualul candidat al Partidului Naţional Liberal, Virgil Pîrvulescu nu a fost de fapt validat de liberali, şi că viitorul candidat al liberalilor va fi Andrei Gheoghiu de la USR, candidatul PNL, Virgil Pîrvulescu a dezminţit afirmaţiile făcute la adresa sa cu o declaraţie elegantă:

„Sunt anumite publicaţii care trebuie să îşi justifice contractele pe care le au în derulare cu primăria sau cu direcţii din cadrul primăriei. Pentru că sunt singurul candidat care poate să îl învingă pe actualul primar al municipiului Râmnicu Vâlcea, sunt utilizare împotriva mea tot felul de metode pentru a bulversa electoratul şi a înclina balanţa în favoarea actualului primar. Se încearcă crearea unei stări de tensiune între mine personal şi cei din partidul USR. Aceştia sunt foarte tineri şi uşor influenţabili şi, din acest motiv, le este foarte uşor să îi determine să ne urască, să nu participe la vot, lucruri de acest fel. Actualul primar face de fapt un joc politic prin care încearcă să atragă aceşti tineri, dar cred că ei vor înţelege în cele din urmă că sunt manipulaţi. Existenţa unui alt candidat din partea PNL este o afirmaţie falsă. Sunt într-adevăr nişte etape de parcurs în cadrul PNL: semnare, validare, sunt câţiva paşi care trebuie urmaţi, nu este totul aşa de simplu şi rapid. Asta nu înseamnă că eu voi fi invalidat, nici nu se pune problema. Aceste afirmaţii sunt aduse tocmai pentru a crea o stare de nesiguranţă mie personal, şi cred că şi în cazul PNL. Este o manipulare şi o intoxicare a oamenilor, dar, cât de curând se va vedea rezultatul, şi vom putea trece la lucrurile serioase. Important pentru mine este să ne prezentăm programul, să arătăm electoratului că primăria înseamnă cu totul altceva decât ceea ce se întâmplă în acest moment. Primăria trebuie să fie a oamenilor, şi în nici un caz a unor persoane”, a declarat candidatul PNL pentru alegerile locale.

Claudia Banu: Sunt nişte aberaţii, nişte zvonuri false”

La rândul său, preşedinta interimară a organizaţiei PNL Râmnicu Vâlcea, Claudia Banu afirmă că sunt nişte „aberaţii şi afirmaţii complet false” zvonurile privind invalidarea candidatului Pîrvulescu la Primărie. „Considerăm că, după această perioadă de reflecţie şi analiză, PNL Râmnicu Vâlcea a luat cea mai corectă decizie şi, cel mai important, porneşte la drum cu o echipă unită, dinamică, al cărei scop este schimbarea imaginii acestui oraş, aşezarea pe calea normalităţii şi dezvoltării. Fiind un partid responsabil şi matur, PNL are ca obiectiv să asigure o administraţie locală a municipiului Râmnicu Vâlcea capabilă să ofere soluţii eficiente şi viabile pentru problemele majore ale municipiului, de la atragerea de investiţii la dezvoltarea urbanistică şi la problemele legate de calitatea vieţii. După validarea lui Virgil Pîrvulescu în forul de conducere naţional, conform statutului PNL, vom face cunoscute atât echipa de consilieri, cât şi programul candidatului – o platformă completă, care îi va determina pe râmniceni să ne acorde votul lor de încredere. Astfel, înregistrăm primii paşi concreţi pentru ca opoziţia anti-PSD şi anti-PER să prezinte un candidat capabil să câştige Primăria municipiul Râmnicu Vâlcea. Pentru a reuşi cu adevărat este important ca toate forţele politice de centru-dreapta, cele anti-PSD, cele care au ca motto principiul „fără penali în funcţii publice”, să dea dovadă de maturitate şi să lase de-o parte orgoliile politice. Obiectivul principal este acela de a scăpa municipiul Râmnicu Vâlcea de PSD şi de Mircia Gutău. PNL este deschis la orice discuţii cu toate partidele de centru-dreapta, pentru că interesele râmnicenilor sunt mult mai importante decât orgoliile de partid”, se menţionează într-un comunicat al PNL Vâlcea.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *