Virgil Pîrvulescu: „Între echipa mea şi echipa PNL este o simbioză”

Candidatul PNL pentru alegerile locale, Virgil Pîrvulescu afirmă că programul său de dezvoltare poate schimba municipiul Râmnicu Vâlcea. Susţinerea pe care acesta o are din partea Partidului Naţional Liberal este una la care nu se aştepta, dar care este binevenită şi necesară pentru ca acesta să câştige alegerile locale.

Impact real: Sunteţi candidatul PNL pentru alegerile locale. Ce a determinat această schimbare, de la postura de candidat independent la cea de candidat al unui partid, şi de ce credeţi că PNL v-a ales să reprezentaţi partidul?

Virgil Pîrvulescu: Această schimbare s-a realizat pe bază de calcul politic. Este o chestiune normală: dacă vrei să câştigi ai nevoie de un partid, iar Partidul Naţional Liberal în acest moment îşi doreşte să câştige primăria, şi vrea să facă toate eforturile în acest sens. De aceea nu se împiedică în orgolii, iar echipa de la PNL este o echipă care m-a surprins plăcut referitor la modul în care lucrează şi colaborează cu mine. Ca în orice organizaţie, mai sunt şi voci negative, este logic, pentru că avem democraţie, dar se pare că vom face o echipă foarte bună. Între echipa mea şi echipa PNL este o simbioză, noi suntem mai mult pe zona de muncă şi administraţie, nu ne interesează funcţiile politice, şi nici nu suntem politicieni. Eu am reprezentat, şi cred că reprezint şi pentru Partidul Naţional Liberal, dar şi pentru electoratul din Râmnicu Vâlcea omul care poate să-le ducă la îndeplinire ţelurile şi idealurile.

Impact real: Acum, că sunteţi candidatul PNL, vă veţi schimba în vreun fel strategia şi programul electoral, sau vor rămâne aceleaşi?

Virgil Pîrvulescu: Programul şi strategia mea vor rămâne aceleaşi. Noi am avut o colaborare, a existat o simbioză încă de la început, în sensul că programul nostru va avea diferite modificări din partea Partidului Naţional Liberal, şi este normal să fie aşa. Mi-am dat seama că noi am omis efectiv unele aspecte pe care liberalii le-au luat însă în calcul. Programul se va completa cu aceste lucruri, dar îi aşteptăm pe toţi cei interesaţi să vină cu păreri. Programul nostru este unul dinamic, într-o continuă transformare, şi noi trebuie să îl punem în practică. Vom face în aşa fel încât să facem acest program în concordanţă cu dorinţele râmnicenilor, şi cu nevile lor.

Virgil Pîrvulescu este oficial candidatul PNL la Primăria Râmnicului

Biroul Politic Municipal al PNL Râmnicu Vâlcea a aprobat, în şedinţa din 2 martie adeziunea lui Virgil Pîrvulescu şi a decis susţinerea candidaturii sale pentru funcţia de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea. Nici nu s-a terminat bine declararea lui Virgil Pîrvulescu drept contracandidat al actualului primar, Mircia Gutău, că acesta a şi transmis două comunicate de presă în care îşi jigneşte oponentul nou-intrat în cursă, dovedind faptul că lupta pentru câştigarea Primăriei Râmnicului va fi în acest an „pe viaţă şi pe moarte”.

Impact real: De ce credeţi că sunteţi deja atacat în spaţiul public şi pe reţelele de socializare de oponenţii politici?

Virgil Pîrvulescu: Cred că sunt nişte orgolii, din punctul meu de vedere. Mie îmi pare rău că s-au declanşat aceste atacuri, a fost un lucru pe care nu l-am înţeles. Problema se pune, atunci când mergi într-o competiţie, să alegi cel mai bun candidat, mai ales dacă cel mai bun se pricepe şi ştie ce are de făcut. Eu ştiu ce am de făcut al primărie din secunda în care voi câştiga alegerile. Este greu ca cineva care nu a lucrat niciodată în administraţie, care nu a făcut bugete, care nu ştie să lucreze cu oamenii să ştie de la început cum să abordeze acest domeniu. Noi vorbim aici despre o maşinărie, care trebuie strunită, respectiv despre aparatul bugetar. Dacă aceste capacităţi nu sunt întrunite, cum ar putea cineva să meargă la primărie? Se pierde foarte mult timp până înveţi şi înţelegi cum funcţionează lucrurile. Eu nu dezamăgesc, am nişte ţeluri ale mele, care coincid cu ţelurile locuitorilor acestui oraş. Virgil Pîrvulescu înseamnă un administrator numit de cetăţeni, care trebuie să pună în practică ideile lor, şi să facem împreună din oraşul Râmnicu Vâlcea locul în care toţi ar trebui să trăim omeneşte. În general, oamenii slabi aşa reacţionează. În loc să înţeleagă la un moment dat în viaţă că în orice competiţie sau profesie nu poţi să rămâi la nesfârşit numărul 1, obligatoriu apare un concurent care înseamnă progres pentru ceilalţi. Domnul Gutău putea să fie bărbat, să ne dăm mâna şi să spună: „Virgil, este bine ca cel mai bun să învingă”. Niciodată nu am fost primul care a atacat. A trebuit doar să răspund, să îi arăt că mă pot coborî la nivelul dumnealui şi pot să fiu şi mizerabil în exprimare, deşi acest lucru nu coincide cu educaţia mea.”

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *