Daniel Dimulescu: „Cea mai eficientă măsură pentru a încetini răspândirea virusului este să scadă numărul deplasărilor inutile”

La Mădulari, persoanele venite din ţările afectate de noul coronavirus sunt izolate la domiciliu. Localnicii respectă măsurile de prevenţie, dar şi recomandarea primarului, de a sta în casa. Ca în fiecare localitate, şi la Mădulari, profesorii şi elevii îşi continuă programa şcolară prin intermediul unor aplicaţii, pentru a nu rămâne în urmă cu materiile. Mai mult, la Mădulari, din dispoziția primarului, pentru că îi pasă de sănătatea cetăţenilor, toate străzile, trotuarele și zonele aglomerate din localitate se dezinfectează cu o substanță pe bază de clor:

„În localitate au fost câteva probleme, dar rezolvabile. În prezent, la Mădulari sunt izolate 12 persoane. Noi, administraţia locală, suntem în prima linie, alături de medici şi asistenţi. Din această cauză, pentru toţi cetăţeni localităţii a sta fiecare în curtea lui şi a evita plimbările inutile este lege cu litere mari. Trebuie să fii ferm în astfel de situaţii, şi asta voi face. Sper să nu fie nevoie să se aplice legea pentru nimeni. Am dat ordin să se dezinfecteze toate locurile publice, în special staţiile de autobuz, fiindcă îmi doresc ca cetăţenii comunei mele să fie sănătoşi. Acţiuni de acest gen vor continua şi în perioada următoare. Prin urmare, cea mai eficientă măsură pentru a încetini răspândirea virusului este ca oamenii să scadă numărul deplasărilor inutile în locuri aglomerate şi să stea fiecare în gospodăria lui”, a precizat primarul localităţii Mădulari, Daniel Dimulescu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *