Crucea Roșie Română – Filiala Vâlcea continuă derularea acțiunilor umanitare

În contextul creat de situația de urgență PANDEMIA COVID 19, pentru a veni în sprijinul semenilor, Crucea Roșie Română – Filiala Vâlcea a continuat derularea acțiunilor specifice, conform atribuțiilor legale, implicându-ne:

 • prin reacție rapidă în cea mai amplă campanie de informare și educație a populației, atât în mediul on-line cât și prin distribuirea de mii de materiale informative la nivel județean care au contribuit, sperăm noi, la prevenirea și răspândirea pandemiei;
 • în distribuția de materiale de igienă, cu precădere în mediul rural;
 • în dotarea de termometre cu infraroșu pentru măsurarea temperaturii corporale de la distanta a populației afectate sau potențial afectate, a Spitalului Județean de Urgență Vâlcea, și a Inpectoratului Județean pentru Situații de Urgență „General Magheru” al Judeţului Vâlcea;
 • am donat pachete igienice către persoanele aflate în carantină la Călimănești și Râmnicu Vâlcea.
  Problemele cauzate de pandemie nu se opresc aici, cum nu se vor opri nici eforturile noastre de a ajuta cele mai defavorizate persoane.
  Astfel, pentru a veni în sprijinul persoanelor carantinate, autoizolate, singure, vârstnice fără aparținători, cu dizabilități care au nevoie de ajutor în a-și asigura aprovizionarea cu alimente de bază și produse de igienă, deschidem o linie de ajutor în sprijinul vâlcenilor din municipiu și județ.
  Solicitările se pot face la numărul de telefon 0768858081, intre orele 09,00 – 13,00 sau pe adresa de e-mail: crucearoșievalcea@yahoo.com și, în limita posibilităților noastre (nefiind o organizație finanțată), vom sprijini semenii aflați în nevoie.
  Tuturor celor ce doresc să ne sprijine prin donații în bani le indicăm numărul de cont deschis la BRD Rm.Valcea pentru această operațiune: RO93BRDE390SV52995233900 sau vă așteptăm cu produse greu perisabile pentru pachete alimentare. Relații și la 0350401404.

Cu sumele colectate vom asigura achiziționarea de materiale necesare persoanelor în dificultate: alimente, măști faciale, mânuși, dezinfectanți.


CRUCEA ROȘIE FILIALA VÂLCEA

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *