Cu bani de la Consiliul Judeţean, Vâlcea va avea un centru de testare Covid 19 care să funcţioneze „la foc continuu”

Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea va achiziţiona un aparat de testare Real Time PCR pentru unitatea  medicală din judeţ, astfel încât acestea să poată verifica pacienţii, inclusiv în ceea ce priveşte infectarea cu COVID-19.

„Urmare a aprobării alocării fondurilor necesare pentru achiziţionarea şi dotarea Laboratorului de Analize Medicale cu un echipament complet analizor Real Time PCR, de către Consiliul Judeţean Vâlcea, au fost lansate demersurile în vederea organizării procedurii de achiziţie publică. Echipamentul mai sus menţionat are scopul de a eficientiza activitatea de triere şi izolare a pacienţilor suspecţi de COVID-19. Personal medical din cadrul Laboratorului de Analize Medicale se va deplasa începând de luni, 30.03.2020 la Institutul de Boli Infecţioase “Matei Balş” Bucureşti, pentru instruire tehnică.

Totodată, vă informăm asupra faptului ca începând cu 01.04.2020, Spitalul Judeţean de Urgenta Vâlcea va asigura non stop URGENTELE STOMATOLOGICE prin Cabinetul Stomatologic al Unităţii de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea, Calea lui Traian nr. 201.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *