Mihai Lungan: „Ar fi extraordinar să promovăm, cu astfel de amintiri rămâi toată viaţa!”

Antrenor secund şi totodată jucător la Costeşti, Mihai Lungan anunţă că echipa campioană a judeţului Vâlcea este pregătită de disputarea „barajului” programat în luna august.

„E o perioadă dificilă pentru toţi, în general este greu, dar asta este situaţia. Eu unul sunt sceptic cu barajele, nu ştiu dacă se vor disputa, ţinând cont ca în ultima perioadă cresc cazurile.  Nu ştiu dacă se va juca, dar noi suntem pregătiţi, indiferent că nu am apucat să facem amicale sau s-a încheiat campionatul mai devreme, eu şi Ţeţe avem încredere în colectiv că putem să promovăm. Acum vom vedea ce decizii va lua FRF, noi suntem pregătiţi, băieţii sunt antrenaţi, ne pregătim cum putem la Căzăneşti, facem eforturi, conducerea face eforturi să fie bine şi eu sunt încrezător că vom reuşi. Eu unul îmi doresc să mergem să jucăm barajul, deoarece este munca noastră de un an, la fotbal e cel mai frumos când ajungi sa joci baraje sau jocuri decisive pentru supravieţuire, acestea sunt importante, cu ele  rămâi în viaţă. La acest nivel, nu e aşa importantă partea financiară, ci să ai rezultate şi ar fi extraordinar pentru toţi să promovăm” a spus fostul fundaş de bandă care a evoluat în Liga 1 la Jiul Petroşani şi FC Bihor. Printre echipele la care a mai evoluat vâlceanul se numără FC Oltchim, Drobeta Tr. Severin, Chimia, FCM Rm. Vâlcea, Concordia Chiajna şi FC România (Anglia).

Mihai Lungan este convins că, în cazul promovării, Costeştiul va găsi resurse pentru finanţarea echipei, fiind discuţii ca echipa să joace pe Stadionul Municipal. „Dacă ne îndeplinim obiectivul, conducerea va găsi şi alte resurse să ajute echipa, nu doar Primăria Costeşti, dar localitatea e destul de mare poate găsim şi alţi sponsori. Trebuie să le luam totul treptat, să vedem ce se va întâmpla, lotul este bun, cu câţiva juniori aduşi  şi încă 2-3  seniori, ca să sa ai de unde alege, sunt sigur că am face faţă. Important este acum să ne gândim la baraj, vor fi două jocuri dificile, avem noroc că jucăm primul şi ultimul, vom şti de ce avem nevoie în ultimul joc, vedem şi adversarele în al doilea meci, avem mai mult timp de odihnă, premisele sunt bune să facem 2 jocuri de calitate. Se vor găsi soluţii şi pentru a plăti testele Covid-19”.

Minerul Costeşti ar urma să joace pe 1 şi 9 august (ora 17,30) cele două jocuri de baraj, într-o locaţie neutră încă nedesemnată de FRF. Pe 1 august este programat meciul cu Petrolul Potcoava (Olt), iar pe 9 august jocul cu campioana din Teleorman, care încă nu a fost desemnată.

Luni, zi decisivă pentru Minerul

Judecătoria Horezu anunţă luni, 20 iulie, o decizie în privinţa apelului depus de Minerul Costeşti, pentru modificarea actului constitutiv. Orice altă amânare a termenului de luni, 20 iulie este sinonim cu ratarea CIS-ului pentru Minerul şi implicit neparticiparea la „barajul” de promovare din începutul lui august. În primă fază, instanţa din Horezu a respins demersul Costeştiului, deoarece pe perioada pandemiei expirase un act. Oficialii clubului au anunţat însă că au făcut toate demersurile şi au achitat o taxă de urgenţă, pentru ca modificarea actului constitutiv să fie aprobată luni, 20 iulie, când este primul termen la Apel. În  cazul că instanţa va aproba cererea, tot dosarul va fi depus urgent la MTS, pentru obţinerea rapidă a CIS-ului, care permite participarea la „barajul” de promovare.

FG Residence avansează în ritm alert

Mihai Lungan şi prietenul său, fostul internaționalul Florin Gardoş construiesc un complex rezidențial în Râmnicu Vâlcea, lângă Restaurantul Mezza Luna, în spatele  Balneo MedCenter Sofianu. GF Residence este un bloc cu 4 etaje şi 18 apartamente, plus două spaţii comerciale la parter. „Cu lucrările ne mişcăm bine, avem un constructor cu care colaborăm şi care este foarte serios, Silviu Construct este poate cel mai bun constructor din Vâlcea. Am avansat în 4 luni foarte mult, am lucrat şi pe perioada de pandemie, suntem avansaţi, am început şi cu vânzările. Este ceva nou şi pentru mine, dar este plăcut, facem o lucrare de calitate, ştiţi că şi Florin Gardoş e implicat în asta. Termenul de finalizare este anul viitor, dar cu siguranţă că îl terminăm mai repede. Ne-am dori să continuăm să investim în imobiliare la Vâlcea, dar este destul de dificil să găseşti terenuri bune. Am prins gustul, la început este mai greu, daca găsim teren să ne placă, atunci vom continua!” a anunţat Mihai Lungan.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *