Un mandat bun pentru administrația locală din comuna Mihăești

Proiectele primarului Constantin Bărzăgeanu, finalizate cu succes

Constantin Bărzăgeanu a intrat în administraţie la început ca viceprimar, un mandat care l-a pus în temă cu administraţia publică locală, atât cât să-l pregătească pentru următoarele două mandate de primar. A reuşit să demonstreze că se poate face ceva bun pentru comunitate, și spune că tot ceea ce a realizat a fost prin muncă, încercând, de-a lungul anilor, să îşi facă datoria cu profesionalism şi seriozitate. Drept consecinţă, oamenii îl apreciază:

„Am intrat în administrație acum 12 ani în funcţia de viceprimar, ca mai apoi să fiu primar interimar pentru o perioadă de doi ani. Acum, după cel de-al doilea mandat, venim în faţa cetăţenilor cu o broşură în care au fost trecute realizările în fiecare sat, cu imagini. Vreau să spun că promisiunile pe care le-am trecut în pliantele din ambele mandate au fost realizate în procent de 110%, adică, mai mult decât mi-am propus, cu ajutorul lui Dumnezeu. Fac această precizare fiindcă am reuşit să atragem bani europeni pentru asfaltarea drumurilor comunale. Tot cu bani europeni s-a construit o platformă de depozitare şi gospodărire a gunoiului de grajd în cadrul proiectului privind controlul integrat al poluării cu nutrienţi. În localitate s-au construit două grădinițe cu fonduri atrase prin Banca Mondială, două bijuterii de clădiri, proiectele mele de suflet. În localitate s-au amenajat și terenurile de sport, dar şi căminele culturale.

Asfaltarea drumurilor comunale, prioritară pentru locuitorii comunei Mihăeşti

La capitolul infrastructură rutieră, în cele două mandate s-au asfaltat 60 de kilometri. Constantin Bărzăgeanu spune că, pentru următorul mandat, au mai rămas de asfaltat 10 kilometri de drumuri comunale: „Tot ce a mai rămas de asfaltat sunt drumuri cu lungimi mici, însumând 10 kilometri, pentru care s-a întocmit documentaţia unui proiect care este depus în vederea finanţării la Compania Naţională de Investiţii. Tot prin CNI s-au atras fonduri pentru construirea unei săli de sport. Prin urmare, în maxim o lună vor începe lucrările, iar până la finele anului, elevii din localitatea noastră vor beneficia de o sală de sport.

Continuă extinderea rețelei de gaz la Mihăești

Un lucru importat este faptul că, în această perioadă, se fac extinderi la reţeaua de gaze cu bani din bugetul local, în sumă de peste 40 de miliarde, pe o lungime de aproximativ 10 kilometri. Primarul localităţii ne informează că acest proiect a fost una dintre cerinţele primordiale ale comunităţii. Astfel, au fost depuse multe dosare din partea cetățenilor pentru branșarea la gaz și s-a aprobat proiectul care cuprinde 30 de străzi, pe care se execută lucrările de extindere la rețeaua de gaz.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *