Gheorghe Gîngu: „Principiile care conduc comunele europene vor fi și obiectivele mandatului meu”

Gheorghe Gângu porneşte cu şanse reale pentru a-şi continua munca în primărie, ştie că cetăţenii au aşteptări mari de la administraţie, indiferent din ce partid face parte. Spune că, în principiu, oamenii îşi doresc în fruntea comunităţii un om serios, care să nu facă decât politica cetăţeanului, să-i descurce de câte ori vin la Primăriei Bujoreni şi să fie primarul tuturor, care va reuşi să bifeze în programul electoral cu care se va prezenta în faţa electoratului investiţii absolut necesare pentru localnici.

La Bujoreni aşteptările comunităţii sunt normale, oamenii îşi doresc condiţii decente de trai realizate rapid, adică: apă curentă, reţea de canalizare, drumuri asfaltate, gaze naturale şi şcoli, după care urmează rezolvarea problemelor fondului funciar:

 „Pe lângă toate aceste necesităţi sunt multe alte lucruri pe care trebuie să le rezolv. Această localitate va arăta altfel în următorii ani, sunt convins de lucrul acesta. Principiile care conduc comunele europene vor fi şi obiectivele mandatului meu. În primul rând este nevoie de consolidarea eficienţei administrative la nivelul Comunei Bujoreni. Apoi avem nevoie de  servicii publice de calitate, pe care administraţia să le controleze tehnic, nu politic. Politica locală trebuie să urmeze o strategie de dezvoltare coerentă, nicidecum una de cârpire „pe ici, pe colo”. Un alt lucru important este dezvoltarea de reţele de internet de mare viteză care să permită tuturor gospodăriilor şi întreprinderilor din comuna Bujoreni să beneficieze pe deplin de avantajele pieţei unice digitale. Dezvoltarea economică, crearea condiţiilor pentru prosperitatea noastră, a tuturor vor fi primordiale. În următoarea perioadă nici o stradă neasfaltată, nici o locuinţă fără apă curentă, canalizare, gaz şi electricitate reprezintă de asemenea priorităţile mele. Atragerea de fonduri europene este de asemenea importantă şi, nu în ultimul rând, continuarea şi finalizarea proiectelor începute”, este de părere Gheorghe Gîngu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *