Ca urmare a executării lucrărilor de înlocuire a vanei D 100mm existentă pe strada Gib Mihăescu, Râmnicu  Vâlcea, vă informăm că în data de 01.10.2020 între orele 1000– 1300  se  va  întrerupe furnizarea apei potabile la consumatorii care locuiesc pe strada Gib Mihăescu (de la nr. 8B până la intersecția cu strada Maior V. Popescu), Bl. F5, Bl. S4, Bl. S5, blocurile 1 și 2 – strada Gib Mihăescu nr.8B și Bl. 3 – strada Gib Mihăescu nr.8, Râmnicu Vâlcea, județul Vâlcea.

Echipele de intervenție ale APAVIL SA vor face eforturi susținute pentru realizarea lucrărilor în cel mai scurt timp posibil.

Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea certificați prin buletine de analiză a apei în secțiunea de intervenție (înainte și după spălarea rețelei) angajații  APAVIL SA vor efectua purjări în zona respectivă și în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate. Recomandăm și consumatorilor afectați ca imediat după pornire să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produse ca urmare a întreruperii furnizării apei.

Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil SA  în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiștii societății noastre.

COMPARTIMENTUL COMUNICARE, MASS – MEDIA AL SOCIETĂȚII APAVIL S.A.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *