La Milcoiu,bani din bugetul local se alocă pentru reabilitarea iluminatului public

Pentru că una dintre priorităţile administraţiei locale de la Milcoiu este siguranţa populaţiei, în comună s-au executat lucrări de reabilitare a reţelei de iluminat public. Investiţia s-a realizat pas cu pas, cum spune primarul, cu bani chibzuiţi din bugetul local, şi are ca scop creşterea siguranţei localnicilor pe drumurile publice după lăsarea serii. Pentru că, la nivelul comunei, instalaţia de iluminat public era veche şi nu funcţiona la parametri normali, primarul a decis alocarea de bani din bugetul local în limita posibilităţilor, pentru repararea şi modernizarea iluminatului public şi mai ales dotarea cu lămpi cu consum redus: „Iniţial, proiectul pentru iluminatul public l-am depus şi la Ministerul Dezvoltării, dar fără finanţare. Investiţia avea valoarea de 4 miliarde de lei. Fiindcă proiectul este extrem de important l-am început cu bani din bugetul local. Pas cu pas lucrăm la repararea şi modernizarea reţelei de iluminat public în toate zonele din comună unde avem probleme. Fiindcă becurile normale au un consum mare de curent, iar cele economice sunt destul de scumpe, facem investiţia în funcţie de banii pe care-i avem în buget: am cumpărat câte două sau trei becuri, în limita posibilităţilor. Am încercat să montăm panouri fotovoltaice sau eoliene, dar specialişti ne-au spus că zona nu se pliază condiţiilor impuse unor astfel de investiţii. Am realizat această investiţie pentru ca toată activitatea din comună să se desfăşoare în ordine şi după lăsarea serii”, a declarat primarul din Milcoiu, Daniel Muşat.

Daniel Muşat, încă un mandat la Primăria Milcoiu

Potrivit rezultatelor de la alegerile locale, Daniel Muşata obţinut un scor de 68% în urma exprimării opiniei cetăţenilor din Milcoiu, fiind astfel reconfirmat în funcţie cu o majoritate covârşitoare de voturi în faţa contracandidaţilor.

La Milcoiu, în noul mandat vor fi 4 consilieri locali PNL, ceea ce înseamnă că primarul a scăpat de grijile legate de formarea majorităţii, în timp ce surpriza a fost Pro România, care a obţinut 3 consilieri în forul legislativ local, iar PSD şi PMP au reuşit să treacă la limită pragul electoral, şi vor avea câte un consilier local.

PNL face majoritatea şi la Consiliul Local

Daniel Muşat le mulţumeşte tuturor cetăţenilor pentru încrederea pe care i-au demonstrat-o şi îi asigură de întreaga sa apreciere. Pentru următoarea perioadă, primarul liberal are în vedere noi proiecte locale, pe lângă cele realizate până în prezent.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *