Primarul Aurora Măgura este mesagerul lui Moş Crăciun pentru toţi copiii din localitatea Popeşti

Bucurie mare pentru cei mai mici locuitori ai comunei Popeşti

După ce și-au luat toate măsurile de protecție necesare în perioada pandemiei, mesagerii lui Moş Crăciun au ajuns la poarta fiecărui copil unde au împărțit cadouri, constând în multe dulciuri pentru cei mici: „Le-am oferit cadouri cu mare drag copiilor noştri din localitate. Cu toții sunt copii cuminți, ei sunt averea noastră. Noi i-am scris Moșului să poposească și în comuna noastră şi, ajutați de oameni cu suflet bun, să le dăruim cadourile dorite, iar copiii se bucure de ele”, a precizat primarul Aurora Măgura.

De altfel, în toată această perioadă, primarul Aurora Măgura, mesagerul lui Moş Crăciun și ajutoarele sale vor aduce magia sărbătorilor de iarnă pentru toți cei 218 copii ai comunei, de la cei mai mici până la cei mai mari. Niciun copil nu a fost uitat, dovadă că toți au fost cuminți în acest an deosebit de complicat. La Popeşti, fiecare om din comună este în atenția administraţiei locale. Primarul nu i-a uitat nici pe seniorii comunei Popeşti, în special pe cei aflați în dificultate, astfel încât cu toții să se bucure de Crăciun: „În această perioadă magică a sărbătorilor de iarnă, Asociaţia „Mămici din Vâlcea” ne-a ajutat cu daruri pentru 10 familii defavorizate din localitate care au şi copii. Pe lângă darurile pe care le oferim celor mici şi familiilor defavorizate şi persoanele în vârstă au primit daruri printr-o asociaţie care a sărit în ajutorul comunităţii noastre prin sprijinul doamnei Carmen Iordache. Noi am reuşit să face fericiţi copiii şi seniorii comunei Popeşti, în special pe cei aflați în dificultate. Chiar și în condițiile acestea, de pandemie, important este să ne păstrăm credința, bucuria și magia sărbătorilor de Crăciun, să credem în puterea magică a Moșului, care a venit pentru fiecare copil din localitatea noastră, răspunzând la scrisorile pe care le-a primit”, a punctat Aurora Măgura, unul dintre primarii cei mai iubiţi şi apreciaţi de comunitate, din judeţ.

În pragul sărbătorilor de iarnă primăriţa din Popeşti le transmite gânduri bune celor pe care îi reprezintă. Sănătate, sărbători liniștite alături de cei dragi, iar noul an să vină cu bucurii și împliniri: „Le doresc tuturor celor care locuiesc în comuna Popeşti să petreacă aceste sărbători în pace şi liniște. Crăciun fericit și La mulți ani”, a transmis Aurora Măgura , primarul comunei Popeşti.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *