Pachet nou IT pentru elevi și reabilitarea bibliotecii sunt priorități pentru comuna Tetoiu

Elevii din comuna Tetoiu vor avea la dispoziție un nou pachet IT

S-a realizat un proiect pentru educația din comuna Tetoiu prin care elevii vor beneficia de tablete noi, laptopuri și calculatoare. Proiectul este în derulare.

Suntem în acest moment în derulare cu proiectul pentru achiziţionarea întregului pachet IT pentru desfăşurarea cursurilor online. Așteptăm să vină toate aprobările ca să putem realiza achiziția. Acest proiect este destinat elevilor din gimnaziu și școala primară. Prin acest pachet dorim să achiziționăm toate lucrurile necesare din acest domeniu: calculatoare, tablete, laptopuri, camere. Am discutat până acum, împreună cu ai mei colegi, cu doamna director pentru a stabili exact necesitățile pe care le au elevii din comuna noastră. ” ne-a declarat primarul comunei Tetoiu, Herascu Viorel.

Reabilitarea bibliotecii din comună este necesară deoarece a fost construită fără instalații

Biblioteca din comuna Tetoiu nu dispune de instalatie electrică. Așa a fost construită, însă primăria va face investiții pentru a reabilita clădirea.

De asemenea, dorim să reabilităm și biblioteca de la noi din comună. Vrem o reabilităm deoarece construcția nu a fost realizată cum trebuie, fără instalații. O să apelăm la un proiectant care să ne ajute să formăm o clădire reabilitată așa cum trebuie. Am fost deja la fața locului cu constructorul și cu oamenii care sunt implicați în acest proiect. ” ne-a declarat primarul comunei Tetoiu, Herascu Viorel.

Ninsorile nu au pus probleme la Tetoiu: ”Cu ninsorile nu am avut probleme deloc. Suntem pregătiți pentru orice eventualitate cu utilajele gata de lucru. ” ne-a declarat primarul comunei Tetoiu, Herascu Viorel.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *