Proiecte sunt, dar banii nu mai vin în comuna Stoilești

Bugetul afectează situația și în Stoilești

Bugetul nefiind acordat, primăria din comuna Stoilești așteaptă și plănuiește diverse proiecte. După ce vor primi bugetul, proiectele vor fi implementate și realizate pentru binele locuitorilor din comună.

Deocamdată nu avem nimic în derulare din pricina faptului că bugetul nu a fost acordat, totuși pregătim câteva proiecte importante de infrastructura din comună, cum ar fi drumurile sau școlile. Vrem să termoizolăm școlile și introducerea încălzirii cu centrale. Încă un proiect semnificativ pe care dorim să-l dezvoltăm odată cu oferirea bugetului este iluminatul public pe străzile care nu au. De asemenea, construirea unui cămin cultural este deocamdată în instanță. Trebuie să vedem ce sume vin și apoi să le abordăm cât mai bine pentru binele locuitorilor din comună. ” ne-a declarat primarul comunei Stoilești, Ionescu Iulian Florin.

Se presupune a fi un an greu pentru comuna Stoilești deoarece județul Vâlcea a primit mai puțini bani decât anul trecut.

Județul Vâlcea a primit bani de buget a primit mai puțini bani decât în anul 2020, deci este clar că anul acesta va fi mai dificil. ” ne-a declarat primarul comunei Stoilești, Ionescu Iulian Florin.

Elevii au început, dar câteva clase au trecut înapoi în mediul online

Încă de luni, 3 clase din gimnaziu au s-au întors la a învăța în mediul online deoarece câțiva dintre ei s-au infectat cu virusului COVID-19.

Am început școala cu scenariul verde și ca urmare a scăderii valorii de la 1 la mie pentru scenariul verde, începând cu data de 15 februarie am trecut pe scenariul galben. Am procedat așa deoarece au fost 5 persoane infectate cu virusul COVID, deci a fost necesar ca elevii din clasele a 5-a, a 6-a și a 7-a să treacă înapoi la școala online. ” ne-a declarat primarul comunei Stoilești, Ionescu Iulian Florin.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *