A început sezonul petrecerilor în aer liber? Iată cum se poate asorta un cuplu din punct de vedere vestimentar pentru o apariţie de senzație

Odată cu venirea verii, încep și evenimentele desfășurate în aer liber, la piscină, pe terasă sau grădină de vară, mai exact într-un cadru plăcut și relaxant, care va transforma petrecerea într-o experiență de neuitat. Pe lângă momentele de distracție de care au parte invitații în timpul unor astfel de întâlniri, toate aceste împrejurări implică și un timp pe care participanţii îl dedică pregătirii ținutelor, mai cu seama dacă este vorba despre un cuplu, care dorește să facă o impresie bună printr-o vestimentație cât mai armonios asortată. 

Potrivirea outfiturilor într-un cuplu nu înseamnă neapărat să purtați amândoi aceleași haine sau culori, ci să adoptaţi ținute și accesorii aparținând aceluiași registru stilistic, care să arate bine împreună, ca un întreg atât din punct de vedere cromatic, cât și al conceptului abordat.

Așadar, dacă vreţi să vă bucuraţi vara aceasta de o apariție în doi cât mai spectaculoasă, trebuie să țineți cont de anumite aspecte care vă vor transforma într-un cuplu stilat, demn de admiraţie.

 Iată care sunt aspectele cheie pe care trebuie să le luaţi în considerare pentru o asortare perfectă în cuplu

  1. Abordarea aceluiași stil vestimentar 

De cele mai multe ori, lipsa de comunicare dintre parteneri sau de implicare a bărbaților în ceea ce privește alegerea ținutelor pe care cuplul le va purta la un eveniment conduce la o neconcordanță în stilurile abordate. În paralel, nicio o asortare perfectă nu aduce un beneficiu de imagine, ci doar va atrage atenția în mod negativ din cauza elementelor repetitive care deranjează din punct de vedere vizual și care trimite cu gândul la niște ținute demodate și lipsite de rafinament.

Ideal ar fi să conturați o imagine unitară, la același nivel sau la un nivel apropiat de formalitate, dar care să pună în evidență atuurile fizice ale fiecărui partener.

Înainte să achiziționați ținutele pe care le veți purta trebuie să decideți ce stil veți aborda, care să se potrivească cu tema evenimentului și cu personalitatea ambilor parteneri. Din punct de vedere cromatic e recomandat să țineți cont de regulile de bază folosite în combinarea culorilor și să optați pentru nuanțe care să se completează armonios între ele, dar care să se asorteze perfect și cu trăsăturile fizice ale celor doi parteneri, cum ar fi părul, ochii și culoarea pielii.

Cu o minimă atenția la detalii, spirit de observație și o bună comunicare puteți transforma acest proces care poate părea complicat într-o activitate distractivă.

  1.  Completarea ţinutelor cu o încălțăminte spectaculoasă

În completarea unei ținute pe care o veți purta la un eveniment festiv, încălțămintea deține un rol decisiv, transformând un outfit banal într-unul spectaculos. Indiferent de stilul vestimentar adoptat la nivel de cuplu, elegant sau casual, cu ajutorul unui pantof deosebit puteți pune în valoare orice ținută pe care ați decis să o purtați. De aceea, alegerea unei perechi potrivite reprezintă o prioritate pentru un cuplu atunci când își concepe outfiturile, ținând cont de momentul din zi la care are loc evenimentul, locația, temperatura de afară și previziunile meteorologice estimate, dar în funcție și de celelalte componente vestimentare și de accesorii purtate.  

Pe magazinul online It’s Yours puteți găsi o gamă variată de modele de încălțăminte din piele naturală atât pentru tine, cât și pentru partenerul tău, la prețuri accesibile. Având posibilitatea să alegeți dintr-o multitudine de branduri, puteți opta pentru modele elegante, în cazul în care ținuta este una fastuoasă, dar și casual, dacă vestimentaţia aleasă este mai relaxată, în ton cu atmosfera petrecerii.

Luați în considerare o adaptare permanentă la ținuta partenerului pentru a nu crea o notă discordantă între cele două outfituri, ci o completare perfectă, care să creeze un echilibru din punct de vedere vizual.

  1. Accesorizarea  ţinutelor în același registru stilistic

Regula privind abordarea aceluiași stil vestimentar se aplică și la alegerea accesoriilor care vor înfrumuseța ținutele alese. Indiferent dacă este vorba de bijuteriile purtate de femei sau de elementele decorative care însoțesc hainele unui bărbat, cum ar fi butonii sau ceasul, toate acestea trebuie să respecte câteva criterii elementare. Mai exact, trebuie să aparțină aceleiași epoci și să spună împreună aceeași poveste. 

Aceste mici piese au puterea de a revitaliza orice outfit atunci cand sunt folosite corect sau, dimpotrivă, pot dezechilibra complet orice armonie creată din punct de vedere vestimentar. Metalul din care sunt făcute și culoarea pe care o au bijuteriile sunt aspecte foarte importante, deoarece acestea trebuie sa fie în concordanţă cromatică cu outfiturile ambilor parteneri.

În concluzie, asortarea din punct de vedere vestimentar, mai ales atunci când se discută despre un eveniment festiv sau oficial, denotă o relație puternică, bine sudată, un mix de personalități care a găsit echilibrul vieții în doi.  Purtarea unor ținute cât mai spectaculoase vă va da ocazia perfectă să vă transformați în cel mai cool sau elegant cuplu în ochii celorlalți invitați de la petrecere, motiv pentru care nu ezitaţi să faceţi alegeri cât mai îndrăznețe, în acord cu regulile transmise de stilişti.

Sursa foto: Pexel.con

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *