Momente solemne la Scundu și Slătioara

Vineri, 23 iulie 2021, au avut loc şedinţele festive de învestire a primarilor din Scundu şi Slătioara.

Mihăiţă George Blejan şi Camelia Daniela Romcescu  şi-au preluat oficial, vineri, 23 iulie 2021, mandatele de primari. După depunerea jurământului, noii primari le-au mulţumit tuturor cetăţenilor, colegilor din primării, consilierilor locali, întregii echipe PSD, precizând că aceştia le-au fost alături în realizarea tuturor lucrurilor bune din cele două localităţi şi dând-le asigurări că îi vor reprezenta cu cinste în următorii patru ani.

Camelia Daniela Romcescu: „Voi face tot ce îmi stă în puteri pentru continuitatea dezvoltării comunităţii noastre”

„Mulţumesc reprezentanţilor Consiliului Judeţean Vâlcea, parlamentarilor Partidului Social Democrat, Consiliului Local Slătioara, echipei Primăriei Slătioara care a fost alături de mine la învestirea mea în funcţia de primar, primarilor din comunele Mateeşti, Copăceni, Alunu şi tuturor celor care au avut plăcerea să participe la acest moment emoţionant pentru mine. Mă plec în faţa dumneavoastră, OAMENI ai Comunei Slătioara, mulţumindu-vă încă o dată pentru încrederea acordată, în credinţa faţă de Dumnezeu şi faţă de toţi cetăţenii comunei noastre, şi promit că voi face tot ceea ce îmi stă în puteri pentru continuitatea dezvoltării comunităţii noastre”, a declarat Camelia Daniela Romcescu.

Mihai Blejan: „Le mulţumesc tuturor cetăţenilor pentru încrederea pe care mi-au demonstrat-o şi îi asigur de întreaga mea apreciere”

După depunerea jurământului pentru intrarea în exerciţiul de drept al mandatului de primar, Mihai Blejan şi-a exprimat determinarea de a lucra în beneficiul cetăţenilor şi de a continua investiţiile:

„Pornesc în acest prim mandat cu gândul de a continua investiţiile începute şi de a întocmi noi proiecte. Consider că munca în echipă trebuie să continue în acelaşi ritm în localitate, pentru că mai sunt multe lucruri de făcut, astfel încât comuna să arate aşa cum ne-am propus-o, o localitate de care cu toţii să fim mândri. Alături de echipa din primărie şi de consilierii locali ne vom face datoria cu profesionalism şi seriozitate, iar comunitatea ar trebui să aprecieze acest lucru. Le mulţumesc tuturor cetăţenilor pentru votul pe care mi l-au acordat, pentru încredere şi îi asigur de întreaga mea apreciere”, a declarat Mihai Blejan, primarul comunei Scundu.

La şedinţele festive de învestire a primarilor din Scundu şi Slătioara, a fost prezent preşedintele Consiliului Judeţean, Constantin Rădulescu, care le-a mulţumit cetăţenilor pentru votul acordat şi le-a transmis că îi asigură de tot sprijinul său pentru dezvoltarea localităţii.

La eveniment au fost de asemenea prezenţi consilierii locali, primarii localităţilor Alunu şi Copăceni,
vicepreşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Andra Bica, dar şi deputaţii PSD de Vâlcea.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *