Tironel Tâmplărescu, cu gândul la rectificare: „Sperăm că va fi o împărţire echilibrată”

Administraţia locală din Copăceni are proiecte depuse la Compania Naţională de Investiţii pentru asfaltarea drumurilor comunale pe o lungime de 5 kilometri, modernizarea primăriei şi înfiinţarea reţelei de canalizare, iar altele care sunt în aşteptarea ghidurilor de finanţare. Pentru toate aceste proiecte depuse primarul merge periodic la Bucureşti sau trimite adrese, în urma cărora primeşte răspuns că proiectele sunt prinse în lista de sinteză sau se caută soluţii de finanţare.

„Mii de proiecte sunt depuse la CNI, aceasta fiind singura variantă, sau să îi spunem speranţă de finanţare a proiectelor. În rest nu avem de ce ne lega, iar oamenii nu mai au răbdare, sunt investiţii extrem de importante, promise de noi, dar care sunt blocate în acest moment. Sunt primar la al treilea mandat, iar acest lucru nu s-a întâmplat niciodată. În fiecare an la Copăceni se lucra, exista cel puţin un şantier. Guvernanţii aceştia spun că duduie economia, o dovadă a faptului că sunt rupţi de realitate, dar la noi în sat oamenii abia îşi duc traiul de la o zi la alta. Cea mai mare parte dintre ei sunt bătrâni şi bolnavi, trăind din acea pensie minimă, iar noi, primarii, stăm şi ne uităm spre aceşti guvernanţi. Singura speranţă este CNI, la fondurile europene nici nu îndrăznim să ne gândim. Sperăm că va fi o împărţire echilibrată, fiindcă la alocările de data trecută noi am luat zero lei, pentru că, atunci când vine vorba despre alocări de fonduri, noi, primarii PSD, suntem în continuare catalogaţi drept ciuma roşie. Din toată această luptă politică nemotivată suferă populaţia”, a punctat primarul localităţii Copăceni, Tironel Tâmplărescu.

Cu bani chibzuiţi din bugetul local, primarul spune că trebuie să aloce fonduri pentru decolmatarea a două puţuri de apă, curăţarea bazinelor şi înlocuirea staţiei de clorinare. Este dezamăgit şi spune că nu mai speră în proiectul de gaze, aceasta fiind doar o promisiune electorală a liberalilor.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *