Impact Real

Un ziar aproape de oameni
Comuna Drăgoeşti, la ceas de sărbătoare de Sfânta Marie Mare: „O sărbătoare a sufletului”

De Sfânta Marie Mare, în comuna Drăgoeşti a fost sărbătoare mare. Evenimentul prilejuit cu ocazia celei de-a X-a ediții a zilei comunei a fost organizat de primarul Gheorghe Melente şi Consiliul Local Drăgoeşti şi a adunat pe platoul de lângă stadionul comunal sute de cetățeni atât din Drăgoeşti, cât și din comunele limitrofe.

Drăgoeştiul a vibrat duminică, toţi cei prezenţi la eveniment au petrecut ore în şir, până la miez de noapte, pe muzica îndrăgiţilor interpreţi de muzică populară şi a altor artişti din judeţ. Şi de această dată, Maria Ionescu Căpitănescu, Ilie Dură şi alţi artişti îndrăgiţi au făcut super-show la Drăgoeşti, invitând pe toată lumea la horă.

Aflată la cea de-a X-a ediţie, manifestarea a fost una pe gustul tuturor, pentru că autorităţile locale au pregătit un program diversificat. Încă de la orele dimineţii, programul manifestărilor a debutat cu activități sportive, mai exact cu cea de-a IV-a ediţie a Cupei „Mihai Viteazu”, când şi-au dat concursul elevii şcolilor gimnaziale de la Drăgoești și Olanu și câștigătorii au fost premiați cu primirea cupei Mihai Viteazul. Seara a urmat meciul echipei Oltul Drăgoești cu Atletico Băile Govora.

Gheorghe Melente: „Anul viitor zona aceasta va arăta cu totul altfel”

Deschiderea oficială a evenimentului a fost programată de la ora 16.30, când primarul Gheorghe Melente a urcat pe scenă şi le-a urat tuturor locuitorilor un sincer La mulţi ani şi i-a invitat să petreacă, alături de artişti de renume, Ziua Comunei.

Nu au lipsit nici autorităţile judeţene şi politicienii care s-au bucurat de sărbătoarea pregătită de primarul Gheorghe Melente. Au fost prezenţi subprefectul de Vâlcea, Victor Stănculescu, primarul comunei Olanu, Gheorghe Anghel, Ovidiu Popa, parlamentar PSD, precum şi câțiva consilieri locali şi judeţeni.

„Ne bucurăm pentru că ne-am întâlnit după un an de pandemie, suntem în zona unde se construiește piața agroalimentară, iar, pe viitor, în această zonă se va amenaja și târgul. În 2022 va fi altceva în această zonă, va avea o altă imagine. Dacă îmi va ajuta Dumnezeu și suntem gata, este posibil ca această zi a comunei să o facem pe viitor la Centrul Cultural Mihai Viteazul, nu la stadion, locație care include și un cămin cultural foarte mare. Le mulțumesc tuturor cetățenilor pentru prezență”, a spus, în deschiderea evenimentului, primarul Gheorghe Melente.

La final, toţi cei prezenţi la eveniment s-au bucurat  de un superb foc de artificii.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *